Milletine hizmet yolunda yılmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, şikâyet etmeden ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmalarını sürdüren, dünyaya verdiği ders ile Türk milletinin duygularına tercüman olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün edelerle buluşacak. AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde kahraman şehrin kahraman evlatlarına yaptığı konuşmayla buradan dünyada da bir mesaj verecek.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapacağı yerle ilgili günler öncesinden gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken, olası bir olumsuzluğa karşı çevre illerden takviye polis ekipleri çağrıldı.

ÖZDEMİR YOĞUN MESAİ HARCADI
Bu süreçte AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a gelişine layık bir kongre ortamı yaratmak adına adeta gecesini gündüzüne kattı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısında, “Cumhurbaşkanımızın gelişine layık bir kongrenin olmasını istiyoruz ve bunun için çok çalışacağız” sözlerinin arkasında duran Özdemir, yaptığı çalışmalarla takdir topladı.

HALKIN HEYECANLI BEKLEYİŞİ…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta olacağını öğrenen Kahramanmaraşlılar, haberi duyduğu o günden bu yana sabırsızlıkla başkomutanını bekliyor. Kentte 7’den 70’e herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini göstermek adına Otogar arkasında Spor Salonu alanında düzenlenecek olan mitingi bekliyor.

BÜYÜK BULUŞMA SAAT 12.00’DA BAŞLAYACAK
Planlanan çizelgeye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 12.00’da Kahramanmaraşlılarla miting alanında buluşması bekleniyor.

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz