Kahramanmaraş’taki 5M Migros ve Elbistan Migros mağazasına ek olarak, Migros 3. Mağazasını Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi İsmet Karaokur Bulvarı’nda Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek ve Migros Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Direktörü Hasan Şahin, Bölge Müdürü Fuat Şahin, İşadamı Ali Cilve ile kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası vatandaşlar mağazayı gezerek, Kahramanmaraş’ın bu bölgesine Migros mağazasının gerekli olduğunu ifade etti.

KAHRAMANMARAŞ’A KATKI SAĞLAYACAK”

Açılışta konuşma yapan Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, yeni bir Migros’un açılması bölgeye ve Kahramanmaraş’a katkı sağlayacağını söyledi. Çek, konuşmasında şunları kaydetti: “Mutlu bir açılışın başlangıcında Migros’un AVM’de birimi dışında da burada da 20’nin üzerinde personelin çalışacağı yeni bir işletmenin açılışında hep birlikteyiz. Sofraya bir dilim ekmek, bir tas yemek koymak istihdam yaratmak, oluşturmak çok önemli. Migros şirketinin olması sadece burada çalışanlara değil çarpan etkisiyle bölgeye ve ilimize katkı sağlayacak. Yeni bir işletme açılışından dolayı Migros işletmelerine teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah bol kazançlı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletme olur.”

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Migros Bölge Müdürü Fuat Şahin ise, “Mağazamız 725 metrekare, bizim 2M dediğimiz bir formattır. Migros’ta en küçük mağazamız Mjet ile başlıyor. Metrekaresine göre Tek M Migros, MM Migros, 3 M Migros ve 5M Migros olarak geçiyor. Burası orta büyüklükte bir mağaza, 20 tane personel çalışıyor ve 11 binin üzerinde de ürün çeşidi var. Tüketicinin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 2M Onikişubat Migros mağazamız, haftanın 7 günü saat sabah 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında tüketicilerle buluşacak. 5M Mağazamız şehrin girişinde Piazza AVM içerisinde, açılışını gerçekleştirdiğimiz Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat İlçemizde ikinci mağazamız oluyor. Kahramanmaraş’ın nüfusu yoğun dolayısıyla yatırımlarımız devam edecek” dedi.

MM Migros Mağazası’nın açılışına Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Çek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Direktörü Hasan Şahin, Bölge Müdürleri, Fuat şahin, Ali ihsan Kurul, Zeynep Akın, Zehar Knezeviç, Yatırım Müdürü Cenk Yozgat, Fırat korkusuz, Mağaza Açlışı Müdürü H.Burak Saman 5M Mağaza Müdürü Bülent Altınöz, MM Migros Mağaza Müdürü Murat parlak, Mağaza Müdür Yardımcısı Hüseyin Akgül, İşadamı Ali Cilve, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Meliha Şeyda Akçakale

Editör: Mahmut Beyaz