Gıda perakendesinde değişimlere öncülük eden, mağazalarından içeri giren her bireyin yaşam tarzına ve beklentilerine uygun yenilikleri Türkiye çapında tüketicileriyle buluşturan Migros Grubu, Kahramanmaraş’ın kurtuluş gününe özel düzenlediği kampanya ile 50 TL ve üzeri alışverişe yüzde 15 Money Hediye ediyor.

Migros Kahramanmaraş’ın kurtuluş gününü kutlamak amacıyla 12-13-14 Şubat tarihlerinde Kahramanmaraş ve Elbistan’da kazandıran bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında belirtilen tarihlerde Money Club Kart; Money Bonus veya Money Club özellikli kartlarıyla tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, anında yüzde 15 Money kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak için tek yapılması gereken, “KAHRAMANMARAS” yazıp, 5818’e göndermek.

YEPYENİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ

Tüketiciler için yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Kahramanmaraş 5M Migros Mağazası, her bireyin farklı ilgi alanlarına hitap ediyor. 5M Migros Mağazasında klasik reyon dizilimi bulunmuyor. Aile bireylerinin her birinin mağaza içinde geçireceği vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getiren “Yaşam Alanları”, 5M Migros Mağazasında tüketicileri karşılıyor. Yaşam alanlarında herhangi bir ihtiyaç grubuyla ilgili tüm ürünler, belirli bir konsept içinde bir arada sergileniyor. Mutfak, Banyo, Çocuk, Elektronik, Züccaciye gibi yaşam alanlarında 30 binden fazla çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada, tüketicilerin hem alışveriş yapıp hem de keyifli vakit geçirebileceği cafe, restaurant ve sosyal alanlar da bulunuyor.

Haber Merkezi

 

Editör: Mahmut Beyaz