24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bu kapsamda birçok isim MHP’den 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekilliği için aday adaylığı başvurularını yapıyor. Bir dönem MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevi yapan, görev süresinde de partinin sevilen isimlerinden biri haline gelen ve çalışkanlığıyla takdir toplayan Ömer Özkan, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi’ne giderek Kahramanmaraş milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yapmıştı. Özkan, aday adaylığı başvurusunun ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda sevenlerinin yoğun katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

KUŞATMAYI YARARAK KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDECEĞİZ”

Düzenlenen toplantıda konuşan Ömer Özkan, Türk milletinin çevresinde oluşan kuşatmayı yararak kutlu yürüyüşe devam etmek istediklerini söyledi. Özkan, “Milletimizin tarih sahnesindeki 5 bin yıllık kutlu yürüyüşü bir taraftan devam ederken diğer taraftan düşmanlarımızda milletimizin bu kutlu yürüyüşünü durdurabilmek için kuşatmalarını sürdürmektedir. Biz; bu kuşatmayı yararak, kutlu yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz. Allah korusun bu kuşatmayı yaramadığımız takdirde 15 Temmuz’u hepimiz gördük. Maazallah birilerinin gayr-ı meşru çocukları bizi Suriye’ye çevirecekti. İkinci bir kurtuluş savaşının eşiğinden döndük. 1400 yıl önce Kürşat Çin kuşatmasını yarmaya çalışırken şehit oldu, Şehit Ömer Halisdemir ile bayraklaşan 15 Temmuz kahramanlarımız da Amerikan uşağı FETÖ kuşatmasını yararken şehit oldu. 1400 yıldır değişen hiçbir şey olmadı. Ülkücüler bu vatanı karşılıksız seven yiğit insanlardır. Söz konusu vatan olunca, “dönersem kahpeyim millet yolunda bir azimetten” diyen alperenlerdir. Ülkücüler vatan uğruna “yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun” diyebilen, mukaddesleri uğruna candan da, yardan da gözünü kıpmadan vazgeçen serdengeçtilerdir” dedi.

OYUMUZU TEREDDÜTSÜZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VERECEĞİZ”

MHP’nin cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve oylarını da tereddütsüz Recep Tayyip Erdoğan’a vereceklerini dile getiren Özkan, “Genel Başkanımız bir irade ortaya koymuş ve bu iradesi mecliste karşılık bulmuştur, seçime gidiyoruz. 24 Haziran’da Genel Başkanımızın mimarı olduğu Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Bu ittifak işgale karşı duranların ittifakıdır. Bu ittifak 2500 yıllık devlet geleneğimizi devam ettirmek isteyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 1500 Yıllık Medeniyet Değerlerimizi çiğnetmeyenlerin ittifakıdır. Bu ittifak 100 yıllık Cumhuriyet kazanımlarından ödün vermeyenlerin ittifakıdır. Bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu tereddütsüz Cumhur İttifakı’nın adayına vereceğiz” ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ TUZAKLARI HEP BOZDU”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk milletine kurulmaya çalışılan bütün tuzakları bozduğunu da sözlerine ekleyen Özkan, “Biz 24 Haziran seçimlerine bu şuurla hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız her zaman Türk milletine kurulmaya çalışılan tuzakları bozmuştur. Şayet genel başkanımızın dik duruşu olmasaydı O gün Ankara’da siyasi iradeyi ortaya koymasaydı Allah korusun belki biz bugün Suriye’den beter olacaktık. O sebeple mademki Devlet Bahçeli’nin bu iradesi, bu duruşunu, vatan ve millet sevdasını herkes takdir ediyor. O zaman bize de bir söz söyleme hakkı doğmuştur. Ülkücüler. 24 Haziran’da milletimizden destek istemektedir. Fetö’cülere, PKK’lılara, PYD’lilere ve dayatmacılara karşı MHP’ye destek olma zamanı gelmiştir. Buradan Tüm Kahramanmaraşlılara bütün partililerin seçmenlerine çağrı yapıyorum Devlet Bahçeli’ye bir şükran göstergesi olarak. 24 Haziranda oylarınızı üç hilalin göbeğine basın diyorum. Şehitlerimize, gazilerimize sözümüz var, MHP bu seçimlerde mutlaka başarılı olacaktır. Ülkücüler üç hilali en yükseğe taşımaya ant içmiştir. Milletimizin bizi bu yolda yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ OLAN ÜÇ HİLALDİR”

Konuşmasının devamında “Partimizin başarısı hepimizin başarısıdır” diyen Özkan, “İnanın bu toplantıda kendimden bahsetmeyi ar olarak gördüm. Onun için şahsım aklıma bile gelmedi. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığına müracaat ettim. Önemli olan ben değilim. Önemli olan üç hilaldir, önemli olan MHP’dir, önemli olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beydir. Biz bu davanın neferleriyiz. bu davanın bayrağını en yüksek burçlara dikmeye ahdetmiş bir neferleriz. Rabbim neyi nasip ederse rızamız tamdır. Benim Kahramanmaraşlı hemşerilerim ve Türk Milletinden naçizane talebim ülkücülere, MHP’ye sahip çıkmaları, 24 Haziranda MHP Milletvekili aday listesine destek olmalarıdır. Partimizin başarısı hepimizin başarısıdır. MHP’nin başarısı Türk milletinin zaferi olacaktır. MHP’nin başarısı şer ittifakının zelil düşmesi demektir. Ben ülkücülerin gözlerindeki ışığı görüyorum. Ben Milletimizin Türk Milliyetçilerine bu kez destek olacağına inanıyorum. Evlatlarını şer ittifakına yem etmeyeceğine inanıyorum. Kutlu yürüyüşümüz Rabbim nasip edecek kıyamete kadar devam edecektir. Son olarak “Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebet bizimdir” diyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz