Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Başkan Yardımcısı Koray Korkmaz, ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Gazetemiz personelleri ile de kısa süreli sohbet eden Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisi’ni ekibiyle birlikte Kahramanmaraş’ta daha üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

BASIN OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Ziyaret esnasında basının önemine de değinen Akpınar, “Basın, bizim için olmazsa olmazımızdır. Çünkü biz siyasetçiler olarak sesimizi sayılı insanlara duyuruyoruz ama bu basın aracılığıyla olduğu zaman daha etkin bir hal alıyor. O yüzden basın bizim sesimiz ve kulağımızdır. Geçtiğimiz hafta partimiz adına bir üye kayıt bürosu açtık, burada vatandaşlarımız partimize iyi bir teveccüh göstererek üye kayıtlarını yaptırıyorlar. Yine bunu da basınımızın aracılığıyla duyurduk” dedi.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM”

Türkiye’nin gündeminde olan Afrin Operasyonu ve AK Parti-MHP ittifakına da değinen Akpınar, “15 Temmuz’dan sonra Türkiye çok farklı bir döneme girdi. Özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in, “Önce ülkem ve milletim” söylemi 15 Temmuz’dan sonra hayata geçti ve şu anda Türkiye’de milli ve yerli olan bir ittifak kuruluyor. Askerlerimiz şu anda bir sınır ötesi harekât olan Afrin operasyonuna da devam ediyor. Genel Başkanımızın Devlet Bahçeli’nin “Ya Afrin yıkılsın ya teröristler yakılsın” dediği gibi, operasyonu destekliyoruz. Biz MHP İlçe Teşkilatı olarak inşallah Kahramanmaraş’ta önümüzde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de genel başkanımızın söylediği gibi Recep Tayyip Erdoğan Bey’i destekleyeceğiz ve bu milli, yerli olan ittifakın sürmesi için de her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz