MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik programı düzenlendi. Özel bir tesiste düzenlenen programda, daha önce MHP İl Başkanı olarak görev yapmış İl Başkanları ve Ülkücüler bir araya gelirken, Milliyetçi ve Ülkücü hareketinin daima birlik içinde olduğu vurgulandı. Programda kısa bir konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, kendilerini buralara kadar getiren eski başkanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler her zaman, önce ülkem, sonra milletim, sonra partim ve ben desturuyla hareket eder, liderinin her zaman emrinde olur. Burada ki tablo da gösteriyor ki, burada ki bütün partililerimiz, eski ve yeni başkanlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Liderinin emrinde olduğunu, bir kez daha gösteriyoruz” dedi.

BUGÜNÜN ÖNEMİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK”
Programda önemli açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan, şu ifadelere yer verdi: “Bugünün önemi bizim için çok büyük. Şuan da ülkemiz ve Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oynanan oyunlara en büyük cevabı, Dulkadiroğlu ilçe teşkilatımız bütün ülküdaşlarımızı toplayarak en güzel cevabı vermiştir. Benim burada çok mutlu olduğum bir tablo var. Bizleri geçmiş dönemlerde yetiştirip buralara kadar getiren ocak başkanlarımız burada. Bize yeri geldiğinde abilik yeri geldiğinde babalık yapan ocak başkanlarımızın hepsi burada, bundan dolayı çok mutluyum. Biz Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler olaraktan herkes şunu bilsin ki, bizler var olduğumuz sürece son nefesimiz kaldığı sürece, Türkiye Cumhuriyeti her zaman bir bütün içerisinde yaşayacaktır ve bizim bayrağımız her zaman göklerde dalgalanacak, ezanlarımız her zaman minarelerimizde okunacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son günlerde yapmış olduğu siyaseti bazı kesimlerin bunu tersine çekmesine biz anlam veremiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler her zaman, önce ülkem, sonra milletim, sonra partim ve ben desturuyla hareket eder, liderinin her zaman emrinde olur. Burada ki tablo da gösteriyor ki, burada ki bütün partililerimiz, eski ve yeni başkanlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Liderinin emrinde olduğunu, bir kez daha gösteriyoruz.”

EL BİRLİĞİ İLE DAHA GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kahramanmaraş’ın çok daha güzel günler göreceğini açıklayan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ise, “Milliyetçi ve ülkücü hareket Cenab-ı Allah’ın izni ile Kahramanmaraş’ta çok daha güzel günlere el birliği ile birlik ve beraberlik içerisinde ulaşacaktır. Bizler milliyetçi ve ülkücü hareketin mensupları var olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti bölünmez bütünlüğüne karşı milliyetçi ve ülkücü hareketin her bir mensubu her zaman canını feda edebilecek güçtedir. Önümüzde yapılacak olan 2019’daki yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, biz ilçe teşkilatı olarak bundan sonra ocak ayı itibari ile seçim çalışmalarına, mahalle ve köylerde başlayarak en iyi şekilde partimizi ilçemizde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu

SON GÜNLERDE ÇIKAN BAZI DEDİKODULARA SON VERİLMELİ”
Son günlerde medya ve bazı yerlerde çıkan haberlerle ilgili dedikodulara son verilmesi gerektiğinin altını çizen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, “ Bizim bu birlikteliğimiz her türlü fitne, fesat, dedikodu ve gıybet gibi birlikteliğimize zarar verecek, son zamanlarda birlikteliğimizde zarar gördüğümüz bir takım buna benzer oluşumlara son verilmesini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programa MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Mehmet Kaba ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz