Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahramanmaraş’ın bunca yıl boyunca MHP açısından çok özel bir önem arz ettiğini anlatan Aycan, kurulduğu günden bu yana MHP’nin Kahramanmaraş’ta hep var olduğunun altını çizdi. MHP’nin içindeki bazı kişilerin yarattığı huzursuzlukların camiaya zarar verdiğini dile getiren Aycan, bu tür kişilerin 15 Temmuz’da gerçek yüzlerinin bir kez daha ortaya çıktığını vurguladı. Kongrenin oldukça güzel ve sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ifade eden Aycan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin en yakın takip ettiği illerinden birinin de Kahramanmaraş olduğunu sözlerine ekledi.  

“GENEL BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’IMIZA ÖZEL BİR YER VERMİŞTİR”

Aycan, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Genel başkanımız Kahramanmaraş’ımıza özel bir yer vermiştir. Hem merkez yönetim kurulunda hem merkez disiplin kurulunda şehrimizi temsil edilir noktaya getirmiştir. Doğum yerleri Kahramanmaraş olan bazı arkadaşlarımızı bugün başka illerde bulunsalar da başka siyasi partilerde bulunuyor olsalar da merkez yöneticisi oldukları için özellikle MYKY girmiş arkadaşlar aslında sadece tek ilden sorumlu değil tüm parti yönetimini temsil ettiği için Kahramanmaraş’ta yaşaması ya da İstanbul’da yaşaması da çok da önem arz etmemektedir. Genel başkanlığımıza buradan şükranlarımızı iletiyorum. Bu Kahramanmaraş’ımızı ilk defa verilen bir görev. Kahramanmaraş bunca yıl Milliyetçi Hareket Partisi açısından çok özel önem arz etmiştir. Kurulduğu günden beri Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş’ta hep var olmuştur. Hep te belirli seviyede temsil edilmiştir.”

“FETÖ HER SEÇİMDE MHP’Yİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞTI”

FETÖ’nün her kongre MHP camiasını karıştırmaya yönelik bir takım faaliyetlerde bulunduğunu söyleyen Aycan, güçlü kadrolarla ve güçlü bir duruşla yollarına devam edeceklerine dikkat çekti. Aycan, “Milliyetçi Hareket Partisine karşı huzursuzluk yaratmak isteyen bir takım zümreler vardır. FETÖ diye bilinen örgüt yapısı Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kongresinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni karıştırmaya çalışmıştır ve aday çıkarmıştır genel başkanımızın karşısına. Çok şükür o badireleri atlattık. Düşman her zaman düşman. Şer güçleri her zaman bunları yapacaktır. Karıştıracaktır. En kötüsü bizim içimizde olan arkadaşlarımızın da bunlara uymasıdır. Bu hareketle partimize zarar vermiş olmasıdır.15 Temmuz gerçekleştiğinde yüzleri bir kez daha ortaya çıktı ve genel başkanımız bir kez daha haklı çıkmıştır. Tüm bu olaylar Milliyetçi Hareket Partisini ne kadar yıkmaya, bölmeye yönelik çalışma içerisinde olduklarını bu çabanın uluslararası bir çaba olduğunu yerli işbirlikçilerin olduğunu en güzel göstergesidir” ifadelerini kullandı.

“HER AN SATACAK KİŞİLERİ LİSTELERE ALMAYIN!”

Seçimlere güvenilmeyen kişilerle gidilmemesi gerektiğini ve bu kişilerin listelere alınmamasının daha iyi olacağını belirten Aycan, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Milliyetçi hareket partisi 18 Martta kongremizi yaptık. Gelen arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir kongre oldu. Gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. En disiplinli, en sorunsuz kongremizdi. Büyük bir katılım oldu. Kongremizi gerçekleştirdik ve bunun arkasından da genel başkanımız tekrardan seçildi. Onun arkasından da yapılması gereken toplantılar peş peşe yapılıyor. Genel başkamızın yakın takip ettiği illerden bir tanesi Kahramanmaraş.

Biz milliyetçi Hareket partisinin kadrolarıyla, duruşuyla yola devam edeceğiz. Zik zak yapan her an satacak kişileri listemize almamamız lazım. Milliyetçi hareket partisi mahalli seçimlere kendi adaylarıyla ve kendi listesiyle seçime girecektir. Ve bu gün itibariyle bu tür çalışmaları ilimizde hep birlikte başlatalım.”

Haber: Fazilet Çomruk

Editör: Mahmut Beyaz