Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Başkanlığı Cuma Namazı'nda, vatanları için canını feda eden şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup halen mücadele veren güvenlik güçleri için dua etti.

Elbistan İlçesi Ulu Camii’nde bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından halen görev yapan güvenlik güçlerine destek amaçlı dua edildi. Duanın ardından konuşan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir yaptığı konuşmada, Türkiye’nin gündeminde Şehitlerimiz olması gerekirken Hükümet için Başkanlık sistemi dışında başka hiç bir şeyin önemli olmadığını söyledi. İlçe Başkanı Demir, “Aylardır Sur ve Cizre’den gelen Şehit haberleri bizleri derinden yaralamaktadır. Genel Başkanımızın defalarca söylediği terörist ile müzakere değil, mücadele edin lafı dinlenmedi bunun sonucu olarak ta sayısız Şehit haberleri geliyor” dedi. Konuşmasının devamında Demir, şunları kaydetti: “Aylardır terörle mücadele eden göz bebeğimiz olan polis ve askerlerimiz birer birer Şehit olurken, maalesef Cumhurbaşkanı ve Başbakan hiçbir şey olmamış gibi başkanlık sevdasıyla şehitlerimizi görmezden geliyor. Bizim gündemimiz ne Suriye politikası nede Başkanlık sevdasıdır. 7 Haziran seçimlerinden sonra yüzlerce askerimiz ve polisimiz şehit edilirken tek başına iktidarı verirseniz istikrar gelecek, kurt kuzuyla yürüyecek denilmişti.”
'
1 KASIM SEÇİMLERİ SONRASI TÜRKİYE YAŞANMAZ BİR HALE GELDİ'
MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Türkiye’nin 1 Kasım seçimleri sonrasında yaşanmaz bir hale geldiğini belirterek, “Güvenlik güçlerimizin sabah evden çıktığında, akşama tekrar evine sağ salim dönme garantisi kalmamıştır. İktidarın şuan ki planı 6 ay sonra referandum yapmaktır. Bizler bu süreçte kaç tane daha Şehit vereceğiz, acaba hangi analar daha ağlayacak, hangi eşler dul, hangi çocuklar yetim kalacaktır” diye konuştu.son olarak Demir, Şehitlere Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diledi.

Erdi İşbilir/Elbistan


Editör: Mahmut Beyaz