Kahramanmaraş’ta inşaat sektörünün önde gelen firmalarında olan MELŞA inşaat, yeni yerinde görkemli bir törenle hizmete açıldı. Yaklaşık 220 personeli ile Kahramanmaraş’ta yeni inşaatlar yapmaya devam edecek olan MELŞA inşaat, büyümeye devam ediyor.

Daha önce Dulkadiroğlu ilçesinde hizmet veren MELŞA inşaat bundan sonra Onikişubat ilçesi Necip Fazıl Mah. Kadirpaşa Bulvarı Rüyakent Konutları Altı No:33/C’de ki yeni binasında hizmet verecek.

MELŞA inşaat firmasının yeni yeri, Kuran tilaveti ve dualarla açıldı. Müessesenin açılış kurdelasını Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Göngör, Ak Parti eski Milletvekili Cafer Tatlıbal, MELŞA inşaat firması sahibi İşadamı Şahin Avşaroğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte kestiler. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra aşure ikramı yapıldı.

‘HEDEFİMİZ İNSANLARA SICAK VE HUZURLU BİR YUVA SUNABİLMEKTİR’
Açılışta konuşan MELŞA inşaat firması sahibi Şahin Avşaroğlu, MELŞA inşaatın imzasının olduğu yerde her zaman kalitenin olduğunu söyledi. 1996 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe olduklarını belirten Avşaroğlu, “Firmamız birçok yatırımı hayata geçirmiş güvenilir ve köklü bir firma profili ile yatırımlarına devam etmektedir. Mühendislik bilgisi ve birikimi, yüksek kalite anlayışı ve titiz çalışma prensibi ile her zaman müşteri memnuniyetini gözetmiştir. Öncelikle hedefimiz yatırımlarınızda insanlara sıcak ve huzurlu bir yuva sunabilmektir. Bunun getirisi olarak kazandığımız güven ve birikim ile daha iyisini ve daha güzelini hayata geçirebilme anlayışımız devam etmektedir. Firmamız, konut yatırımlarının yanı sıra bölgemize hitap eden otel, hastane gibi nitelikli yapıların projelendirme ve taahhüt işlerinde de hizmet vermektedir” dedi.

‘HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYÜP GELİŞİYORUZ’
Avşaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Yaklaşık 220 personelimizle her geçen gün daha da büyüyüp gelişiyoruz. Bize ve Kahramanmaraş’a yakışan yeni yerimizde faaliyete geçtik. Genç ve dinamik bir kadromuz mevcut, bunun yanı sırada tecrübeli kadromuzla birlikte yeni inşaatlarımızı gelişen teknolojiyle inşaatlarımıza devam edeceğiz. Bu bağlamda prensibimiz olan güven, samimiyetle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. MELŞA inşaatın imzasının olduğu yerde her zaman kalite vardır. MELŞA inşaat Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine kadar uzanan bir sürecin her safhasında standartları aşan bir kalite anlayışı ile çalışmakta olup müşteri memnuniyeti ve isteklerini mimari bir disiplinle birleştirdiği projelerini büyük bir titizlikle zamanında uygulamaktadır. Çalışan tüm personellerimizle birlikte bu ilkelerin üzerinde duruyoruz. Kahramanmaraş’ın hem Dulkadiroğlu, hem de Onikişubat ilçesinde inşaatlarımız devam ediyor.”
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz