2018 yılının ortalarında ekonomide yaşanan dalgalanma nedeniyle başta inşaat olmak üzere birçok sektörde duraklamalar yaşandı. Yaşanan bu duraklamalara aldırış etmeden kendi sektöründeki işine ara vermeden devam eden MB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, başarısına başarı katıyor. Bu doğrultuda Bağcı, geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş’ın metropol ilçe olma yolunda hızla ilerleyen Türkoğlu ilçesine 1+1, 1+2, 2+1 ve 3+1 konutların temelini atmıştı. Yaz kış demeden inşaatı devam ettiren Bağcı, hiçbir malzemeden kısmadan kusursuzca yaptığı konutların B blok kısmını tamamlayarak, Türkoğlu İlçesi’ne yeni konutlar kazandırmış oldu.

İNŞAATLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Çalışmalarıyla ilgili gazetemize bilgilendirmelerde bulunan Mehmet Bağcı, “27 yıl Almanya’da yaşadım. Bundan yaklaşık 5 yıl önce Türkiye’ye geldim ve Kahramanmaraş’a yerleştik. Kahramanmaraş’a ve Türkiye’ye yatırım için geldim. Türkoğlu’nda araştırmalar yaptım. İlçede yaptığımız araştırmalara göre 1+1 evlerin hiç olmadığını fark ettim. Öğrencilerin müstakil evlerde kaldığını öğrendik. Türkoğlu İlçemiz Kahramanmaraş’ın metropol ilçe olma yolunda gidiyor. Burada 5 bin kişilik bir cezaevimiz var. Üniversitemiz var. Bu iki kurum ilçeye önemli katkılar sağlıyor. Bizde bu doğrultuda 1+1, 1+2, 2+1 ve 3+1 olmak üzere daireler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Doların ve Euro’nun yükselmesine rağmen inşaatlarımız devam etti ve etmeye de devam edecektir” ifadelerini kullandı.

EVLERİMİZİ BİTİRİP SATIYORUZ”
Topraktan ev satmadıklarını belirten Bağcı, “Merkezde ArslanBey’de 1 tane, yeni yapılan belediyenin üst tarafında 4 tane, Yedikuyular yolu üzerinde 1 tane olmak üzere çalışmalar yaptık. Bunların hepsi bitti ve konaklatıldı. Biz topraktan ev satmaya pek yanaşmıyoruz. Genelde bitirip satıyoruz. Bunu da yaparken kendi imkânlarımızla çalışmamızı bitirip belli bir aşamaya getirince satıyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKOĞLU İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Bağcı, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Bankalardaki konut kredilerinin düşmesiyle birlikte inşaat sektöründeki durağanlık yerini hareketliliğe bıraktı. Bizde bu hareketlenmelerden önümüzdeki günlerde payımızı alacağımızı düşünüyorum. Konutlarımız Türkoğlu İlçemize hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki yıllarda Türkoğlu’na daha büyük yatırımlar yapmayı arzuluyoruz. İlçesine gelen yatırımcıların her zaman yanında olan Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz