Kahramanmaraş’ta kent turizmine katkı sunma hedefiyle yeniden dizayn edilen ve muhteşem bir konseptle hazırlanan Markasi Otel, kent protokolünün katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi. 3 yıldız standartlarında hizmete sunulan Markasi Otel, 52 odalı ve 120 yatak kapasiteli.

Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan Markasi Otel; ister iş, isterse de turistik amaçlı seyahat edenler için imkân ve hizmetlerin tadının çıkarılabileceği bir numaralı adres konumunda. Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile konukları ev konforunda ağırlamak için dekore edilen odalarda misafirlerine 3 yıldızında ötesinde hizmet veren Markasi Otelde nişan, kına veya organizasyon toplantıları gibi çeşitli etkinliklerde gerçekleştirilebilecek.

Yaklaşık 2 ay önce iş insanı Mustafa Gök tarafından devralınan Markasi Otel için açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Garnizon Komutanı Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ile çok sayıda davetli katıldı.

“TÜRK İŞ İNSANI YATIRIMA DEVAM EDİYOR”
Açılışta konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, şunları söyledi: “Etrafımız iş dünyasından insanlarla dolu. Maalesef pandemi dolayısıyla 2 yıldan fazla bir süredir dünya ekonomileri zorda. Doğalgaz, petrol son bir yılda yüzde 300’e varan zamlar gördü. Avrupa sıkıntıda, dünya sıkıntıda. Bütün bu zor şartlara rağmen bu ülke cumhurbaşkanının riyasetinde pes etmedi iş insanlarıyla birlikte yatırıma, büyümeye devam ediyor. Geçen yıl dünya eksi 3,5 küçülmeyle tamamlarken, biz 1,8 ile büyüdük. Bu yıl inşallah 7’nin üzerinde bir büyümeye imza atacağız.

“BÖYLE GÜZEL BİR TESİSİ HİZMETE KAZANDIRANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Her türlü oluşturulmak istenen sanal kaosa her türlü demokrasi dışı saldırıya rağmen bu ülkede halka dayanan meşru bir cumhurbaşkanı ve meşru bir hükümet var. O asla halkın gündeminin değişmesine, halkın gündeminin dışına çıkılmasına izin vermiyor. Riyasetinde meclisimiz, iş dünyamız, bürokrasimiz çalışıyor. Artık bu ülkenin dünya ile rekabet edebilecek insan kaynağı var. İnsan gücü var. Sanayicimizin ikinci, üçüncü nesli artık gümbür gümbür geliyor. Böyle bir tesisin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

“MÜŞTERİLERİMİZİN BEĞENİSİNİ KAZANMAK İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”
Markasi Otel Genel Sorumlusu Nuri Selimoğlu ise, “Otelimiz yaklaşık 2 ay önce tamamen el değiştirdi ve yeni bir konseptle hizmete başladık. Otelimizde alkol satışı kaldırıldı. Otelimiz baştan aşağıya dizayn edildi. Elimizden geldiğince müşterilerimizin beğenesini kazanmak için özveriyle çalıştık. Otelimizde 52 odamız var. Aynı anda 120 kişi kadar misafir ağırlayabiliyoruz. Double yataklarımız, sınırlı yataklarımız var. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda hizmetlerimiz var. Otelimizde toplantı salonu, nişan ve kına organizasyonları, grup halinde talep karşılığında gruplara özel yemekler verebileceğimiz alanlar oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Program; toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz