Cezayir’de çalışan Kahramanmaraşlı 11 işçinin Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye’deki ailelerinin yanına gelmek istediklerini fakat çalıştıkları şirket tarafından 3 aylık maaşlarının ödenmemesi ve pasaportlarına şirket yetkilileri tarafından el konulması sebebiyle memleketlerine gelemediklerine yönelik bazı internet sitelerinde yer alan haberlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal kayıtsız kalmadı. 11 işçinin Kahramanmaraş’a gelemediklerini belirterek Mahir Ünal’dan yardım istemeleri üzerine harekete geçen Ünal, Cezayir Büyükelçisi ve İşçilerin çalıştığı şirketin yetkilisi ile görüşerek, derhal işçilerin bu mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

KAHRAMANMARAŞLI 11 İŞÇİ YOLA ÇIKTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın işçilerin Türkiye’ye gönderilmesi için yaptığı görüşmelerin ardından Kahramanmaraşlı 11 işçinin 3 aylık alacakları ödendi, Uçak biletleri alındı. 11 işçi Türkiye’ye dönüyor.

Cezayir’den Türkiye’ye yola çıkan Kahramanmaraşlı 11 işçi “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal’a çok teşekkür ediyoruz. Bize çifte Bayram yaşattılar. Sayın Mahir Ünal devreye girmeseydi biz gelemeyecektik. Ama şimdi çok mutluyuz. Alacaklarımız ödendi. Uçak biletlerimiz alındı. Yola çıkacağız. Bayram’da Ailelerimize kavuşacağız. Bizlere sahip çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Mahmut Beyaz