Elbistan Belediyespor ile Büyüksırspor arasında oynanan maçta bir dakika futbolcular kendi arasında top çevirerek takıma sahip çıkmayan yöneticileri protesto etti.

Kahramanmaraş Amatör Küme Büyükler Ligi 2016-2017 sezonu hafta sonu oynan maçlarla start aldı.  Sezonun ilk hafta maçında Elbistanspor kendi saha ve seyircisi önünde Büyüksırspor’u konuk etti. Oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı. Her iki takım futbolcuları karşılaşmanın ilk bir dakikasında top çevirerek takımlara sahip çıkmayan yöneticileri protesto etti. Maç bu protestonun ardından devam etti.

ELBİSTANSPOR EZDİ GEÇTİ

Elbistanspor’un ev sahipliğini yaptığı 90 dakikalık maçta Adrenalin yüksekti. İlk yarıda ev sahibi ekip etkili bir oyun ortaya koyarken, maçın ilk yarısını Elbistanspor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise tribünler adede coştu tezahüratlar ile maça damgasını vuran taraftarlar spora yakışır bir görüntü ortaya çıkardılar. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kırmızı-beyazlı ekip Elbistanspor 5 gol daha bularak maçtan 6-1 galip ayrıldı. Elbistanspor'un gollerini Mahmut Aydın (3), Ali Çam, Gökhan Kılıç ve Halil İbrahim Kahraman kaydetti. Karşılaşma sonrasında taraftar, takıma katkı sağlamak amacıyla kendi aralarında para toplayarak kulüp yönetimine bağışladı.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz