"Ne kadar fitsen o kadar sensin" sloganı ile hizmet veren MAC Sanko Park Ailesi 3’ncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Gaziantep’in alışveriş merkezi Sanko Park içinde hizmet veren Mars Athletic Club (MAC) 3’ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. MAC ekibi ve üyelerinin katılımı ile yapılan yarışmalar ve kutlamalar eşliğinde MAC ailesi, spor yapmanın yanında gün boyu kaliteli ve keyifli zaman geçirdi. 3’ncü yaş pastasını MAC ekibi ve üyeleri birlikte kesen kulüp müdürü Sinem Sakar, amaçlarının, kaliteli hizmet anlayışını sürdürmek ve sporu yaşam biçimine dönüştüren üyelerinin memnuniyeti için çaba göstermek olduğunu söyledi. Sakar, "MAC Sanko Park yaşam havası, dinamiği ve sinerjisi ile hayata sağlık ve mutluluk katıyor, bunu yaratan ve bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan tüm kıymetli üyelerimize ve değerli ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından alkışlar eşliğinde hazırlanan pasta kesildi.

SANKO PARK
Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor. Gaziantep’in alışveriş merkezi” olan Sanko Park, kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520  metrekarekiralanabilir  alanda hizmet sunuyor. Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), Oxxo,YKM, Fabrika, Network, Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, BeymenClub, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, MotherCare, Mango, Koton, Flo, B&G Store ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor. Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Sanko Park, sinemaseverleri Avşar Sinemaları’nın 1.144 kişilik 10 salonunda ağırlıyor. Gaziantep'te en büyük oyun alanına sahip olan Play Park 4.270 m² ile Sanko Park’ta çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Gaziantep'in “tam kalbinde” bulunan Sanko Park’a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

MAC SANKO PARK
Türkiye’nin en profesyonel spor kulübü MAC, 3 yıl önce Sanko Park bünyesinde Gazianteplilerin hizmetine sunuldu. Mars Athletic Club; standartlarını standart dışı anlayışla oluşturan, ileri teknoloji üzerine kurgulanmış, spor ve eğlenceyi birleştiren, üyelerine bir varoluş şekli öneren MAC ruhu yaşatan külüler yaratıyor ve Türkiye’de health club sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor. MAC Sanko Park’ta Gym - cardio alanı, kapalı yüzme havuzu, pilates, cycling ve yoga grup dersi stüdyoları, sauna, buhar odası, hamam, dinlenme alanları, cafe & Juice bar ve otopark bulunuyor. Fitness merkezinde, ergonomik tasarımı ile insan fizyonomisine ve her seviyede kullanıcıya uygun 40’ın üzerine fitness ekimpanı bulunuyor. Sıra beklemeden etkili, güvenli ve dinamik egzersiz yapma olanağı sunuluyor. MAC pilateste ise insanlara vücuttaki kasları doğru kullanmak ve fit kalmak için fırsat sağlanıyor.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz