Onikişubat İlçesi Üngüt mahallesinde hizmet veren Akdeniz Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi Uygulama Oteli, yeni konseptiyle hizmete devam ediyor. 2005 yılında hizmete başlayan geçtiğimiz yıl ise baştan sona yeni dizayn edilen Otel, yeni görüntüsü ile 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.
Kahramanmaraş'a başka illerden gelen ve otel ihtiyacı olan özellikle spor takımlarının barınma ihtiyacını karşılayan Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, yeni misafirlerini bekliyor. Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş Spor Lisesi Okul Müdürlüğü yapan ve bu sezon da Kahramanmaraş Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne atanan İsmail Gençoğlan'ın bu göreve atanması ile birlikte Otel'de de değişim yapılarak, 5 yıldızlı konfor sunuluyor.
 

'GELEN MİSAFİRLER ÇOK İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANIYOR'
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Gençoğlan, özel sektör anlayışı içerisinde müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 2005 yılında hizmete başlayan Otel'in 22 oda ve 52 yatak kapasiteli olduğunu vurgulayan Gençoğlan, "Bizim gelmemizle birlikte otelimizi yeni bir konsepte kavuşturarak, baştan aşağı tadilat yaptırdık. Müşterilerimize yeme, içme ve konaklama olmak üzere her türlü faaliyetlerimizi gösteriyoruz. 22 odalı 52 kişilik yatak kapasiteli olan Otelimizde suit odamız kral dairesi dediğimiz odamızda mevcut. Gelen misafirler çok iyi şekilde ağırlanıyor. Otelimiz manzarası, kalitesi ve hijyenikliği ile ön plana çıkmış durumda, şuan otelimiz Kahramanmaraş merkezde bulunan otellerimizin hiç birini aratmayacak durumda ki konsepte ulaştı. Büyük bir salonumuz mevcut burada da toplantı, düğün, nişan gibi organizasyonlar yapılabiliyor. Otelimizde çalışan personelimiz tamaman öğrencilerimizden oluşuyor. Öğrencilerimizde burada yapılan faaliyetlerden ücret elde ediyorlar. Buradan gelen ücretle öğrenciler harçlıklarını çıkartıyor, hemde devletimize bir gelir sağlanmış oluyor. Öğrencilerimiz hem burada otelciliğin alt yapısını alarak, gelecek yıllarda 5 yıldızlı otellerde çalışma imkanı bulacaklar. Bir nevi burada öğrenciler otelciliğin alt yapı eğitimini alıyorlar" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz