Kutlu Sevda Dergisi, yenilenen yüzü, değişen konuları ve birbirinden farklı içeriğiyle okuyucularının karşısına çıkacak. Bu sayısında kapağa taşıdıkları Ülkü Ocaklarının Türkmeneli Yardım Kampanyası’nı ele alan dergi, "Biz namaz kılarken önümüzü kıbleye, arkamızı Türkiye'ye döneriz" sözü ile adeta Türkmenlerin Türkiye'ye olan sevdasını nakşediyor.

Derginin "Tarihe notlar" bölümünde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başbuğ Alparslan Türkeş'in, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan'ın sözleri yer alıyor.

Derginin 6. sayısının yeniliklerinden olan ve bundan sonra derginin olmazsa olmaz bölümü olarak ön görülen "Dosya Konusu" bölümünde ise Osman Yüksel Serdengeçti'nin kaleminden Bizim Milliyetçiliğimiz, Hüseyin Nihal Atsız'dan Milli Benlik, Ziya Gökalp'in kaleminden Türkçülük ve Turancılık konularının yanı sıra Ülkücü camianın gönlünde taht kurmuş bir isim olan Seyyid Ahmet Arvasi'nin kaleminden Neden Türk İslam Ülküsü ve Ülkücünün Ahlakı yazıları yer alıyor.

Türk gençliğine açık bir çağrı olarak hazırlanan "Türk Gençliğinin 2023 vizyonu ve Ülkücü Gençliğin Üstleneceği roller" kısmı da oldukça beğeniliyor. Her sayıda olduğu gibi bu sayıda da "Mazimizin Aklığıdır; Ülkücü Şehitler Kervanı" bölümüyle adeta ahde vefanın gereğini yerine getiren Kutlu Sevda Dergisi bu sayısında haksız yere canına kıyılan masumiyetin adı olan Mustafa Pehlivanoğlu ve Dursun Önkuzu'ya yer veriyor.

Derginin son bölümünde ise İl başkanlığı ve İlçe ocak Başkanlıkların gerçekleştirdikleri faaliyetler yer alıyor.

 Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz