İl Müftülüğü hafta dolayısıyla sadece Cami ve Kur’an Kursları ile sınırlandırmayıp sosyal hayatın her alanında olmaya gayret ediyor. İl Müftüsü Celal Sürgeç beraberinde Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdiresi Ayşe Taşkıran, İl Müftülüğü Şube Müdürü İlyas Hannep, Diyanet manevi destek hizmeti uzmanları Nurhayat Hacıbebekoğlu Aygün, Münibe Gümüş, Yusuf Karaoğlan ve Müftülük ekibiyle beraber Necip Fazıl Şehir Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirerek, hastane yönetimi, çalışanları ve Hastalara gül dağıtımı gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Celal Sürgeç ilk olarak Hastane yöneticisi Başhekim Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekrteri Semih Yancar ile birim müdürleri tek tek makamında ziyaret etti. Burada kendilerine Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül ve kitap takdiminde bulundu. Daha sonra servislerde yatan hastalar ziyaret edildi. Hastalara, refakatçilerine, muayeneye gelenlere “Geçmiş Olsun” dilekleri iletilirken hastane personeline de başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu. Ziyarette Peygamberimizin ve Kutlu Doğum Haftası’nın simgesi haline gelen “Gül “tüm hasta, hasta yakınları ve hastane personeline hediye edilirken, hastalar ve hasta yakınları İl Müftülüğü tarafından gerçekleşen bu güzel ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

İl Müftüsü Celal Sürgeç burada; “Güzeller güzeli peygamberimiz gülü çok severmiş, ümmetini de çok severmiş. Bugün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Devlet hastanesindeki hastalara ziyarete geldik. Hastalarımıza bir nebze moral ve onların mutlu olmaları bizi sevindirir. Bu Yılda bu vesile ile hastane de tedavi gören hastalarımızı ziyarete geldik. Kendilerine gül takdiminde bulunduk, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kutlu doğumda onlarında unutulmadığını hatırlatmak istedik. Sosyal hayatın her alanında olmalıyız. Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum.” dedi
Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç ziyaret sonunda Manevi destek birimini de ziyaret ederek görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz