Geçtiğimiz ay Binevler Uzun Çarşı’da coşkulu bir şekilde açılışı gerçekleştirilen Türkiye’nin yerli markası Tombiş İskenderun Soslu Döner, kısa sürede kent halkının sevilen dönercisi haline geldi. Aynı zamanda Tombiş Pizza olarak da Kahramanmaraş’ta hizmet veren Tombiş döner, franchising ile şubeleşme ağını kısa sürede daha da genişletmeyi hedefliyor. Bu arada Kahramanmaraş’ın dünyaca ünlü dondurmasının tanıtılacağı 'Külahıma Anlat' filminin sponsorlarından biri olan Tombiş Döner ve Pizza, Kahramanmaraş’ın tanıtımına da desteği esirgemiyor. Bu kapsamda filmin ünlü oyuncaları Tuğba Özay ve Okan Karacan da kaliteli hizmeti kendine destur edinen ve filme katkı sağlayan Tombiş Döner ve Pizza Şubelerini ziyaret ederek, damak çatlatan lezzetlerin tadına baktı. Güzel görüntülere sahne olan ziyarette Özay ve Karacan misafirperverliği için Tombiş Döner işletme sahibi Mehmet Kibritçi’ye teşekkür etti.

“KÜLAHIMA ANLAT SİNEMA FİLMİNİN SPONSORU OLDUK”

Tombiş Döner işletme sahibi Mehmet Kibritçi, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada Tuba Özay ve Okan Karacan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Biz Kahramanmaraş’ımızda çekilen Külahıma Anlat sinema filminin sponsoru olduk. Filmin sponsorlardan biriyiz. Ayrıca filmde ben de rol aldım. Şu anda film çekimleri devam ediyor. Nisan ayında gösterime girecek olan Külahıma Anlat filmini izlemeye tüm halkımızı bekleriz. Kahramanmaraş Binevler Uzun Çarşı Şubemizi ziyaretleri için Okan Karacan ve Tuba Özay’a teşekkür ediyorum.”

“SOSLU DÖNERİMİZİ HERKESİN TATMASINI İSTİYORUZ”

Tombiş Döner hakkında bilgi veren Kibritçi, “Firmamız 2021 yılı içerisinde kuruldu. İskenderun usülü soslu döner olarak yapıyoruz. Aileden gelen bir meslektir. Bu lezzeti biz Kahramanmaraş’a getirdik, Kahramanmaraş halkımız dönerimizi ve pizzamızı çok sevdi, hepsine çok teşekkür ederiz. Soslu dönerimizi herkesin tatmasını istiyoruz. Türkiye’nin yerli markası Tombiş İskenderun usulü Soslu Döner ve Türkiye’nin yerli markası Tompiş Pizzası olaraktan çok yakında açılacak olan yeni sanayi şubemiz ve üniversite şubemizin haricinde franchising sistemine geçiş yapıyoruz. 3. şubeden sonra 5 şubeye kadar açılışa Okan Karaca gelecek. Bunun sözünü verdi. Yanında ünlü birisim de gelecek. Kendisi pizza dağıtmaya çıkacak. Sağ olsun tezgâha girecek masalara servis yapacak” diye konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz