İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, SGK İl Müdürü Harun Akbalaban ve KOSGEB İl Müdiresi Gülden Uslu tarafından TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi üyelerine yönelik devlet destekleri bilgilendirme programı düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen programda KOSGEB, İŞKUR ve SGK tarafından genç ve dinamik iş adamlarına sağlanan teşvikler anlatıldı.
Program öncesi bir konuşma yapan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Adnan Toprak, genç ve dinamik işadamlarının kentte sayısının arttığını söyledi.

“KATILIMCILARIMIZ BU TEŞVİKLERDEN İSTİFADE EDECEK”

TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak, bu tür teşviklerin devam edeceğini söyleyerek, ''Bugün burada salona baktığımda genç arkadaşlarımızın ve TÜMSİAD üyelerinin ağırlıkta olduğunu görüyorum. Bakıyorum genç ve dinamik iş adamlarımızın sayısı artık artmaya başlamış ve Kahramanmaraş ticarette önemli yol kat etmeye başladı. 2017'nin son aylarında 2018'in ilk başlarında sizlerle istişare toplantıları düzenledik. Bu toplantıların sonunda 2018'in yol haritasını sizlerle beraber belirledik ve sizlerle programladık. Tüm katılımcılarımızın bu programdan istifade edeceğini ümit ediyorum'' dedi.
Daha sonra ise programda bir konuşma yapan KOSGEB Müdiresi Gülden Uslu, devlet teşviklerini anlatarak, gerekli müjdeleri verdi. Toplantı daha sonra kurum müdürlerinin teşvik programlarını anlatması ile devam etti.

Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz