Başkan Arslan Deveboynu öncülüğünde sık sık yaptığı ziyaretlerle kent basınına örnek oluşturan ve gündemin nabzını yoklayan KMBGC, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu ile Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz’dan oluşan KMBGC Heyeti, geçtiğimiz günlerde hac vazifesini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan dönen AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye ziyarette bulundu. Ziyarette KMBGC Heyetini Debgici karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Debgici, kutsal topraklarda yaşadığı güzel anıları anlattı. Başkan Deveboynu, yerine getirdiği hac vazifesinden dolayı Debgici’yi tebrik ederken, Debgici ise bu nazik ziyaretten ötürü KMBGC heyetine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaret sonrası konuşan Debgici, şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Başkan Deveboynu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hac vazifesi Müslümanların bedeni ve maddi bir şekilde yaptıkları bir ibadettir. Bana da bu vazife bu yıl nasip oldu. Hac gerçekten anlatılmaz, yaşanılır bir yer. İnşallah canı gönülden isteyen diğer vatandaşlarımız da bu hac vazifesini yerine getirirler. Orada insanların ortak duası kardeşlik üzerinedir. Elbette ülkemize de dua eden çok Müslüman var. Rabbim inşallah herkesin duasını kabul eyler. Bizim de duamız hem ümmete hem ülkemize hem memleketimize hem de tüm insanlığa oldu. Rabbim kabul buyursun. Ben tekrar bu ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum.”

ÇOK GÜZEL BİR SOHBET OLDU”
Başkan Deveboynu ise şunları kaydetti: Bizde yönetimimiz olarak Ömer Başkanımızın hac vazifesini yapmasından dolayı Allah kabul etsin dedik. Çok güzel bir hoş sohbetimiz oldu. Kendilerinin orada bize dua ettiğini öğrendik. Tüm ülkemize, tüm insanlarımıza cenabı Allah huzur versin. Bu vesile ile kendisine teşekkür ediyoruz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz