Şairler diyarı, şiirin ve edebiyatın başkenti olan Kahramanmaraş’ta 5’inci Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın heyecanı yaşanırken, bu özel etkinliği daha da özel hale getirmek ve farkındalık oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi ile PTT Müdürlüğü arasında bir pul çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un çabası, Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi ile Kahramanmaraş PTT Müdürlüğünün çalışmasıyla üzerinde Kitap Fuarının amblemi ile Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun yer aldığı pul yaptırıldı. Kısa bir zaman içerisinde yapılan çalışma kapsamında PTT Baş Müdürü Ali Kaplan, pulları Kültür ve Sosyal İşleri Şube Müdürü Mustafa Semerci’ye teslim etti.

BU GÜZEL ETKİNLİĞİ SEMBOLLEŞTİRMİŞ OLACAĞIZ”
Özel çalışma sonrası açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş PTT Baş Müdürü Ali Kaplan, “Kahramanmaraş’ımızın bu güzel etkinliğini sembolleştirmiş olacağız” dedi. Kaplan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un gayret ve çabalarıyla 5’inci Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi PTT işbirliği ile günün anlam ve önemine binaen kişisel pul yaptırdık. Bu PTT’nin tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel kişilere verdiği bir imkan. Sağ olsun gerek belediye başkanımız gerek Kültür Dairesi Başkanlığının destekleriyle bu güzel fuar etkinliğine özel pullar bastırdık. Şimdi bu pullar cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize davetiye olarak gidecek. Böylece Kahramanmaraş’ımızın bu güzel etkinliğini sembolleştirmiş olacağız. Burada birazcık katkımız var ise gurur duyarız. Ama burada en büyük katkı büyükşehir belediye başkanımızda, kültür daire başkanımızda ve sevgili müdürümüzde. Bizlere verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyorum. Benim son dakika da haberim oldu. Biraz hızlandırdık. Dün genel müdürlüğümüzü aradık. Pullarımız aynı gün gece bastırıldı ve sabah elimize ulaştı. Bu vesile ile Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

PTT MÜDÜRÜMÜZE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kültür ve Sosyal İşleri Şube Müdürü Mustafa Semerci ise bu güzel çalışmadan ötürü PTT ekibine teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi: “Şairler diyarı, şiirin başkenti Kahramanmaraş kendine yakışır bir kitap fuarına daha ev sahipliği yapacak. Bu yıl 5’incisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarımızda yüzlerce şairimiz, yüzlerce yayın evimiz, binlerce öğrencilerimiz ve sevgili okurlarımızın katılacağı güzel bir organizasyon yapılacak. Bizde bu etkinliğimizi daha da güzelleştirme adına PTT Müdürümüzle birlikte bir protokol çerçevesinde kitap fuarımızın ve büyükşehir belediyemizin amblemlerinin de yer aldığı güzel bir pul çalışması yaptık. Ben PTT Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz