Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi II. Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında ‘Dua İle Şehitleri Anma’ programı düzenledi.

Talha Bora Öge’nin katıldığı Dua ile Şehitleri Anma Programı ilk olarak 16 Kasım’da Pazarcık’ta gerçekleştirilirken ikincisi 17 Kasım’da Türkoğlu’nda, 18 Kasım’da Göksun’da, 19 Kasım’da Afşin’de ve 20 Kasım akşamı da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Mehter Takımı’nın sahne almasıyla başlayan gecede Talha Bora Öge okuduğu şiirlerle duygu dolu anlar yaşattı.

Geceye Azerbaycan Milletvekili Ganire Pashayeva, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, şube müdürleri, şehit yakınları gaziler ve vatandaşlar katıldı. Program sonrası Milletvekili Pashayeva, Afşin Belediye Başkanı Güven ve Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya şehit yakınlarına ve gazilere çiçek takdim ederken Sanatçı ve Yazar Talha Bora Öge Azerbaycan Milletvekili Pashayeva’ya ‘Allah Aşkına Dua Et’ isimli kitabını hediye etti.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz