Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nın ziyaretçileri her geçen gün artıyor.

Başta öğrenciler olmak üzere ailelerin ve kitapseverlerin akınına uğrayan Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nı değişik gruplar da ziyaret ediyor. Şehrimizin tanıtımında önemli bir yer tutan Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nı 1920 Marasşspor Kulübü futbolcuları ziyaret ettiler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı ile görüşen 1920 Maraşspor Kulübü futbolcuları ve teknik heyeti böylesine anlamlı bir organizasyon için teşekkür ederek fuarı gezdiler. Öte yandan Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Türk Chopper Motor Kulübü Kahramanmaraş Şubesi motorcuları da kitap fuarına geldiler.Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanı Cevdet Kabakcı ile görüşen motorcular: “Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’nı gezerek bu güzel organizasyona destek vermek istedik. Emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek fuarı gezdiler. Bu arada Uluslararası 3. Kitap ve Kültür Fuarı’na 29 Ekim 2016 Cumartesi günü itibari ile giren ziyaretçi sayısı 14 bin 916 kişi oldu.

Açıldığı ilk gün 8 bin, ikinci günü 12 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda üç günlük toplam ziyaretçi sayısı yaklaşık 35 bin kişiye ulaştı.

Haber Merkezi
Editör: Mahmut Beyaz