Farkındalık etkinlerine büyük önem veren Özel Kipaş Eğitim Kurumları öğrencileri, bir kez daha başarılı bir projeyi hayata geçirdi. Özel Kipaş Eğitim Kurumları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından organize edilen ‘Küçük Kalpleri Isıtalım’ kampanyası kapsamında toplanan kitap, mont, kazak, pantolon, çorap ve botlar Kümperli İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine hediye edildi. 25 Aralık 2017 ve 10 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında toplanan hediyeler düzenlenen programla sahiplerine ulaştırıldı. Örnek bir davranışa imza atan Özel Kipaş Eğitim Kurumları öğrencileri bir kez daha alkışı hak etti. 125 öğrencinin kalbini ısıtan kampanyaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Özel Kipaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sibel Bakırdöven, Özel Kipaş Eğitim Kurumları Lise Müdürü Erhan Güleşçioğlu, Özel Kipaş Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Mücahit Dağdelen, Özel Kipaş Eğitim Kurumları ilkokul Müdürü Ergün Kozandağı, Kipaş Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri, Özel Kipaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ferah Gümüşer ile yönetimden Ayça Öksüz’ün yanı sıra çok sayıda sınıf annesi katıldı.

SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE SICAK ELBİSELER GİYECEKLER”

Kümperli İlkokulu ve Anaokulu’nun bahçesinde düzenlenen programda konuşan Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, “Öğrencilerimizin bu soğuk kış gününde sıcak elbiseler içerisinde ısınmaları için onların eğitim ve öğretimlerinde kullanacakları malzemeleri buraya getirmişler. Bugün bunları teslim ettik. Özel Kipaş Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARNE HEDİYESİ OLDU”

Özel Kipaş Eğitim Kurumları İlkokul Müdürü Ergün Kozandağı ise yaptığı açıklamada Kümperli İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine karne hediyesi yaptıklarını söyledi. Kozandağı, “Kurumumuzun her yıl yapmış olduğu yardım organizasyonlarının bir tanesini de bu gün gerçekleştiriyoruz. Bu kampanyanın başlatılması okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün ve öğretmenlerimizin bir projesiydi. Onlar böyle bir teklifle gelince biz çok mutlu olduk. Ve bu kampanya çerçevesinde seçilen Kümperli Okulu öğrencilerimize karne hediyesi gibi bugün tepeden aşağı giydirdik. Amacımız Kümperli Okulu ve Kipaş Okulları arasında bir bağ kurabilmekti. Kipaş eğitim kurumları olarak bu tür yardımlarımız devam edecektir” dedi.

İNŞALLAH ÖRNEK BİR PROJE OLUR”

Özel Kipaş Eğitim Kurumları’nın düzenlediği projenin örnek olması temennisinde bulunan Kümperli Okul Müdürü Ahmet İrişik, “Kipaş Eğitim Kurumlarının bizleri kardeş okul olarak seçmesi bizi çok mutlu etti. Getirdikleri hediyelerden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Paylaşmanın çoğalmasını diliyoruz. İnşallah örnek proje olur. Çünkü günümüzde buna çok ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Özel Kipaş Eğitim Kurumları öğretmen ve idarecileri tarafından alınan temizlik malzemeleri Kümperli Okulu İdaresi’ne teslim edildi.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz