Merkez İsmet Paşa Mahallesi, Dedezade Caddesi üzerinde bulunan ve işletmeciliğini Oğuz Kuru, Uğur Aksu ile Süleyman Özaslan’ın yaptığı Efe’s Otel, konaklama sektöründeki çıtayı yukarılara çıkardı. Süit, tekli, çift kişilik double olmak üzere toplamda 30 konforlu odası bulunan Efe’s Otel, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda rutin otel işletmeciliği anlayışından sıyrılarak, yenilikçi anlayışı kendine hedef edinen Efe’s Otel, bünyesinde Masaj ve Terapi Salonu’nu vatandaşların hizmetine sundu. Alanında uzman Tayland’lı masörlerle hizmet vermeye başlayan masaj salonunun içerisinde jakuzi ve sauna imkanı da bulunuyor.

SÜİT ODA SAYIMIZI ARTIRDIK
Konuyla ilgili konuşan Efe’s Otel İşletmecisi Oğuz Kuru, şu ifadelere yer verdi: “Daha önce yine konaklama sektöründe hizmet veriyorduk. Ama artık daha profesyonel bir hizmet vermemiz gerektiğini düşündüğümüz için yaklaşık 6 ay önce Efes Oteli devraldık. Oteli devralmamızın ardından 2 ay boyunca ilk olarak fizibilite çalışması gerçekleştirdik. Sorunları tespit ettik. Sorunları tespit etmemizin ardından otelde bir takım değişiklikler yapmaya başladık. Otelimizdeki süit oda sayılarımızı müşterilerimizin daha rahat konaklaması için artırdık. Otelimiz 30 odadan oluşuyor. 30 odamızın 6’sı süit oda, 6’sı tek kişilik oda, 18’i ise çift kişilik double oda.

VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK
Kahramanmaraş’ta masaj kültürü yeni yeni oluşuyor ve baktığınız zaman aslında yükselmeye başladı. Biz Efes Otel olarak hem sağlık açısından hem de insanların masajla dinlenebilmesi için masaj salonumuzu açtık. Bu kapsamda da masaj konusunda ülke olarak çok profesyonel olan Tayland’tan 2 personel getirdik. Masaj personellerimiz işlerinde gayet başarılılar. Umarım tüm vatandaşlarımız bu hizmetimizden faydalanır.

SAUNA VE JAKUZİ ÜCRETİSİZ
Masörlerimiz bel ağrısı çeken, kronik baş ağrısı olan, ayak ağrısı bulunan kişilere yaptıkları masajlarda çok başarılılar. Masaj saatlerimiz gündüz 12:00 ile gece 24:00 arasında. Bir masaj ortalama 45 dakika sürüyor. Masajın ardından sauna ve jakuzi hizmetimizde var. Vatandaşlarımız toplamda 1 saat 15 dakika masaj salonumuzda vakit geçirebiliyorlar. Sauna ve jakuzi hizmetimiz ücretsizdir. İlk aya özel masaj fiyatımız kampanya dâhilinde 150 TL’dir.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz