KMBGC Başkanlığını devraldığı ilk günden bu yana Kahramanmaraş basını için yoğun mesai harcayarak, özverili ve istekli çalışmalarını sürdüren Arslan Deveboynu, bu anlamda her gün bir yenisi daha gerçekleştirdiği ziyaretlerinde kent basınını ortak bir paydada toplayarak, yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda kentte ulusal ve yerel bazda faaliyet gösteren gazetecileri ziyaret ederek, sorunlarını, çözümlerini ve önerilerini dinleyen Başkan Deveboynu, ziyaretlerinin hemen hemen hepsinde kararlılıkla “Basın için güç birliği” çağrısında bulunmayı sürdürüyor.

KMBGC olarak kent basınına öncülük eden bir cemiyet profili oluşturmak adına ziyaretlerine sıklıkla devam eden Başkan Deveboynu’nun bu sefer ki durağı Dünya Gazetesi İl Temsilcisi Ali Eskalen ve Kent Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ebru Sema Akkurt oldu. İlk olarak Gazeteci Eskalen’i ziyaret eden Başkan Deveboynu, Eskalen ile beraber “Basına daha iyi nasıl fayda sağlayabilirim? ve basını daha koordineli bir şekilde nasıl birleştirebilirim?” soruları üzerinden karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Başkan Deveboynu, Gazeteci Eskalen’e 14 yıldan bu yana başarılı bir şekilde yürüttüğü Dünya Gazetesi Temsilciliğinden ötürü tebrik ederken, Gazeteci Eskalen ise Başkan Deveboynu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Gazeteci Eskalen’i ziyaretinin ardından Kent Haber Gazetesi bürosuna geçen Başkan Deveboynu’nu Ebru Sema Akkurt karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş’taki gazetecilerin sorunlarını ele alan ikili karşılıklı olarak birbirlerinden olan beklentilerini sıraladı. Faydalı fikir ve düşüncelerin paylaşıldığı ziyarette, Başkan Deveboynu, Gazeteci Akkurt’a başarılar dilerken, Akkurt ise bu nazik ziyaretinden dolayı Başkan Deveboynu’na teşekkür etti.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz