Aksu Tv tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen iftar programı yeşiliyle, havasıyla meşhur olan eşsiz doğa harikası Başkonuş Yaylası’nda yapıldı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen programa Kahramanmaraş basını yoğun ilgi gösterdi. Programda Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit, davete icabet eden basın mensuplarıyla yakından ilgilenirken, gazeteciler bir nebzede olsun yoğun iş temposundan kurtularak, doğanın tadını çıkardı.

“KENT BASINIYLA BİR ARADA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR”
Düzenlenen iftar programında konuşan Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit, şunları söyledi: “Bugün benim en mutlu olduğum akşamlardan bir tanesi. Biz bu işi yaklaşık 4 yıl önce Serdar Erdoğanyılmaz Ağabeyimle istişare etmiştik. Sağ olsun oda bizi o dönemden bu yana hiçbir zaman kırmadı. Her yıl katılım artarak bir araya geldik. Kahramanmaraş basınıyla bir arada olmak beni hem kurumum hem de şahsım adına çok mutlu ediyor. Dolayısıyla öncelikle olarak bize bu gönül sofrasını açan Erdoğanyılmaz ailesine teşekkür ediyorum. Gelen tüm herkese teşekkür ediyorum.”

“BİZ KAHRAMANMARAŞ’IN HER KONUSUNDA BİRLİK VE BERABERLİK DİYORUZ”
Başkonuş İşletmecilerinden Serdar Erdoğanyılmaz, şöyle konuştu: “Aksu Tv’nin vesile olduğu bu güzellik bizi de mutlu etti. Aksu Tv Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi. Aksu Tv’nin Genel Müdürü Cüneyt Beyit, bu öncülükte bu tanıtımda liderlik yapıyor. Bizleri bugüne getirdi. Bugün 4’üncü geleneksel Başkonuş İftar Yemeğini yaptık. Ama ben bu iftar yemeğine şu açıdan bakıyorum; Kahramanmaraş’taki basın camiasının bir araya geldiği en büyük toplantı, bu büyük toplantıyı başardığı için Cüneyt Beyit’e teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta basın emekçileri biliyorsunuz kamu hizmeti yapıyor. Halkın düşüncelerini idarecilere yansıtmaya çalışıyorlar. Kamu emekçilerini Cüneyt Beyit gayreti ile bir araya getiriyor. Yılda bir defa da olsa basın emekçileri bir araya geliyorlar ve bu güzel ortamda stres atıyorlar, yorgunluklarını gideriyorlar. Özellikle bunun için Cüneyt Beyit’e teşekkür ediyoruz. Çünkü Kahramanmaraş’ta ki basın camiasını böyle güzel bir ortamda böyle güzel birliktelikte buluşturduğu için yeniden teşekkür ediyorum. Bu birliktelik inşallah gelecekteki toplantılarda da devam eder. Biz Kahramanmaraş’ın her konusunda birlik ve beraberlik diyoruz. Cüneyt Beyit ve Aksu Tv bunu başardı, inşallah diğer konularda da başarırız.”

“BAŞKONUŞ YAYLA FESTİVALİNDE DE GASTRONOMİYİ İŞLEYECEĞİZ”
Başkonuş İşletmecilerinden Serhan Erdoğanyılmaz, şunları kaydetti: “Ben turizmci olarak hep şunu söylüyorum; turizmin bir ilk 11’i vardır, bir de takım kaptanı var. Aksu Tv’de bu ilk 11’in takım kaptanı. Onlarla beraber bu yola çıkmak, sizle beraber bu yolda olmak çok rahatlatıcı. Biz Kahramanmaraş ismini Başkonuş yaylasının üzerine koyuyoruz. Bu yüzden de Gastronomi alanında Kahramanmaraş’ımızın şu an Türkiye ve dünyaya açılması için çok büyük özveri gösteriyoruz ve sıra artık Kahramanmaraş’ta diyoruz. Bu yüzden de bu yaz Başkonuş Yayla Festivalinde de gastronomiyi işleyeceğiz. Çok güzel bir festival olacak. Bölgemize ve ülkemize hem Kahramanmaraş yemeklerini tanıtacağız. Hem yaylamızı tanıtacağız. Bunun yanında müzik ziyafeti olacak. Yöresel ürünlerimizin tanıtımı olacak.”

“AKSU TV’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Gazeteci Mehmet Fiskeci, “Başkonuş’ta bizleri dostlarımızı iftarda buluşturduğu için Aksu Tv’ye teşekkür ediyorum. Bu iftarın geleneksel hale gelmesi güzel bir şey. Aksu Tv bunu sürdürüyor. Üstelikte yeni dijital yayınıyla kalitesi daha da arttı. Bu anlamlı gecede bizleri bir araya getiren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“AKSU TV HOŞ BİR AKŞAM GEÇİRMEMİZİ SAĞLADI”
Gazeteci Mehmet Taş, “Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi Aksu Tv güzel bir iftar programında bizleri bir araya getirdi. Hoş bir akşam geçirmemizi sağladılar. Biz bundan dolayı çok mutlu oluyoruz. Zaten Aksu Tv’de program yaptığım için kendimizi Aksu Tv ailesinin bir ferdi olarak görüyorum. Aksu Tv’ye Kahramanmaraş’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“AKSU TV’NİN İFTAR PROGRAMINA KATILMAK BİZLERİ SON DERECE MUTLU ETTİ”
Gazeteci Mustafa Şirin, “Aksu Tv’nin iftar programına katılmak bizleri son derece mutlu etti. Buraya geldiğimiz çok iyi oldu. Bütün dostlarımız burada. Katılım oldukça yüksek. Bu organizasyonda emeği geçen başta Cüneyt Beyit olmak üzere Erol Öner ve sizlere tüm Aksu personeline en içten duygularımla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz