Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Hayrat Vakfı’nın Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım amaçlı Elbistan İlçesine kurduğu yardım çadırına yaptığı ziyarette, “Yanımızda bir başkası ızdırap çekerken, bizim duyarsız kalmamız düşünülemez” dedi.

Kaymakam Akkoyun yaptığı konuşmada; Anadolu insanı, vatandaşlarımız bu tür konularda çok duyarlı bizlerde bunu gördükçe çok mutlu oluyoruz, onur ve gurur duyuyoruzki böyle bir memlekette yaşayıp, hizmet ediyoruz. Akkoyun, Yapılan bu iyilik hareketi atalarımızdan bizlere mirastır. Umuyorum ki bizlerde atalarımızın bize bıraktığı bu mirası gelecek nesile devrederiz dedi.
'VATANDAŞLARIMIZA DUYARLI DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Bizim kültürümüzde, adetimizde, inancımızda yanı başımızda bir ızdırap, bir sıkıntıi bir açlık varken bizlerin rahat oturup duyarsız olması yoktur. En azından acıya ortak olmak, yaşanan acıyı bir nebzede olsa en aza indirmek için bu toprakta yaşayan vatandaşlar her zaman seferber olmuştur. Yapılan bu iyilik hareketide hemen yanımızda yaşayan Türkmen kardeşlerimizin ızdırabı, acıyı bir nebzede olsa hafifletip, ihtiyaçlarını karşılamaktır dedi. Akkoyun, sözlerinin sonunda yapılan yardımların çokluğunun gurur verici olduğunu ifade ederek organizede emeği geçen Büyükşehir Belediyesine, Hayrat vakfına ve tüm vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz