Elbistan İlçesinde yapımına başlanılan Elbistan Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakamı Tuncay Akkoyun çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında açıklamada bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, “Çevre İllerde sadece Malatya ve Kayseri İl merkezlerinde yer alan, 3 bin kişilik seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonumuz inşallah tamamlandığı vakit Elbistan’ımıza büyük hizmetler verecek önemli yatırımlardan biri olarak yerini alacak. Zemini katı tamamlanan inşaatımızda seyirci türbinleri yapılıyor. Bir adet büyük, iki adet küçük salonumuzun ve idari odaların yer alacağı tesisimizde Basketbol sahası, Antrenman basketbol sahası, Güreş minder salonu olacak. Biran önce bitirilip hizmete girmesi için yoğun şekilde çalışılıyor” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kaymakam Akkoyun, bu yıl yapımına başlanılan Bahçelievler Anadolu Teknik ve Mesleki Lisesi ve Atölyeleri inşaatında incelemelere devam etti. Akkoyun burada yaptığı açıklamada, “2017 yılı sonuna yetiştirilmesi planlanan Bahçelievler Anadolu Teknik ve Mesleki Lisesi 24 Derslik+2 Atölye binasından oluşmakta. 2 katlı ve tek katlı atölye binalarında betonarme ve duvar işleri bitmiş olup elektrik ve sıhhi tesisat altyapısı bitmek üzere. Sıva İşleri devam ediyor. Okul kısmında 2. Kat zemin tablası dökülüyor. İnşallah tez zamanda hizmete girecek olan bu Okulumuzun Elbistan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’a incelemeler sırasında Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri eşlik etti.

Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz