Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarına hızlı girmişti. Kahramanmaraş’ta seçmenle bir araya gelen ve ülkenin geleceğine ümit vaat eden MHP’li Milletvekili adaylardan Zuhal Karakoç Dora, birçok ilçede günlerce seçim çalışması yaptı. Gittiği her yerde vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren milletvekili adayına vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

Partisi tarafından Kahramanmaraş 2.Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Zuhal Karakoç Dora, Seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde Dulkadiroğlu İlçesi Kaymakamı Kadir Okatan’ı ziyaret ederek başladı.

24 Haziran da yapılacak olan Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimlerine yönelik propaganda çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, İlçe ziyaretlerini büyük oranda tamamladı. Planlı ve programlı yürütülen seçim çalışmalarını şehir merkeze kaydıran Karakoç Dora, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. MHP’li Karakoç Dora, seçim çalışmalarına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçelerden Dulkadiroğlu İlçe il Başkanı Mustafa Akdemir ile birlikte Dulkadiroğlu İlçe kaymakamı Kadir Okatan’ı ziyaret ederek başladı. Ardından Dulkadiroğlu İlçesi şehir merkezindeki esnafı ve vatandaşları ziyaretiyle seçim çalışmalarına başlayan Karakoç Dora, İlçe Başkanı Mustafa Akdemir ve beraberindekilere vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

Milletvekili adayı ve İl Başkan birlikte vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Her gün sahada halkla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi 2.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, şehir merkezinde yürüttüğü seçim çalınmalarının sabahki bölümüne kendisine eşlik eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Akdemir ile birlikte gezdi. İlçe Başkan yardımcılarının da yer aldığı gezide vatandaşların büyük ilgisi vardı.

Çarşı merkezindeki esnafların büyük bir bölümünü tek tek ziyaret eden Milletvekili Karakoç Dora ve MHP İlçe Başkanı Akdemir ”Hayırlı İşler” temennilerinde bulundular. Gezi sırasında çok sayıda iş yerleri ziyaret edildi.

Seçim çalışmalarının öğleden sonraki bölümünde ise Karakoç Dora’ya MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Koray Korkmaz, Dulkadiroğlu kadın kolları Başkanı Aslı Ergünay, Dulkadiroğlu kadın kolları başkan yardımcısı Feride Zıba eşlik etti. Her gittikleri yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Zuhal Karakoç Dora ve Milliyetçiler, vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler. Geziye daha sonra bazı partililerde katıldı.

ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Seçimlere 22 gün kala, çalışmalarına hız veren Miliyetiçi Hareket Partisi 2.Sıra Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora,önceki gün de Dulkadiroğlu İlçe esnafını ziyaret etti.Çarşı esnafıyla sohbet eden Karakoç Dora,”Esnaf ve zanaat sahiplerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz.Çalıştırdıkları kişilerin ekonomik, toplumsal, mesleki gereksinimlerini karşılamak, mesleki dayanışmayı sağlamak lazım.Bu nedenle bize yani Milliyetçi Hareket Partimize 24 Haziranda destek verin, mecliste güçlü bir MHP oluşmasına vesile olun. Bizde memleketimizin kalkınması ve halkımızın refah seviyesinin yükselmesine katkı sunalım, esnafımızın yanında olalım sorunların çözümünü birlikte sağlayalım ”şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ


 


 

Editör: Mahmut Beyaz