Doğu kent Mahallesindeki Esnaf ve evlere yapılan ziyaretlerde sıcak ve samimi görüntüler yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç ve donanımlı Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlıyor. Seçime yönelik propaganda çalışmalarına ara vermeden devam eden Dora, önceki günde vatandaş ve esnaf ziyaret serisine Doğu kent Mahallesinden başladı.

Esnaflara ”Hayırlı İşler” temennisinde bulunan,alışveriş yapanlarla sohbet eden Zuhal Karakoç Dora,,ziyareti sırasında karşılaştığı ailelerle yakından ilgilendi.Dora,evinde misafir olduğu aile ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğu kent mahallesinde esnaf ve vatandaşlardan sıcak ilgi gören MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, tüm iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Dora, esnaf ziyaretinin ardından evlere de konuk oldu, ailelerle sohbet etti. Gün boyu Doğu kent mahallesinde ziyaretlerine devam eden ve Esnaf ve vatandaşlarla hal hatır soran sohbet eden Dora, bir ailenin evini de ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Dora,”vatandaşlarımız derdini anlatacak samimi bir yüz görmek istiyorlarmış, bizde onlara geldik ve sohbet edip dertleştik” dedi.

SİYASET UZUN SOLUKLU BİR İŞ

Seçim kampanyası kapsamında propaganda çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, partisine oy istemek için çalmadık kapı bırakmıyor.

Karakoç Dora.” Siyaset uzun soluklu bir iş. Seçim çalışmalarımız kapsamında çalmadık kapı bırakmayacağım. Vatandaşlarımızla sohbet edip dertleşmeye devam edeceğim, vatandaşlarımızın sorunları ajandamızda yazılı, bu sorunların çözümü için mecliste güçlü bir MHP’nin olması lazım bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNDÜZ ZİYARET, AKŞAM MİTİNG, GECE SEÇİM OFİSİ

24 Haziran seçimleri yaklaşırken Seçim kampanyasına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, bir güne esnaf, vatandaş ziyareti ve bölge mitingini sığdırdı. Gündüz Doğukent Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla, akşam Pazarcıkta miting, gece ise seçim ofisinde partilileriyle bir araya gelen Karakoç Dora, günün yorgunluğunu seçim ofisinde partilileriyle bir araya gelerek attı. Seçim ofisinde Parti teşkilatı ve ülküdaşlarıyla bir araya gelen Karakoç Dora, burada günün yorgunluğunu onlarla muhabbet ve çiğ köfte ikram ederek attı.

MHP’li Dora, esnaf ve vatandaşlarla bol bol hatıra Fotoğrafı çektirdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz