Milletvekili adayı Dora, daha sonra T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Kahramanmaraş Orman İşletmesi Müdürlüğüne ait çalışma sahasına geçerek budaki çalışan işçilerle uzun uzun sohbet etti. Onlara güneşten korunmaları için partisini simgeleyen şapka ve eşarp hediye etti.

Gündüz ve gece demeden mahalle ziyaretlerini eksik etmeyen Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, bir günde çok sayıda mahalleyi ziyaret ediyor.

Güne ilk olarak Tekir (Yayla)Mahallesi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, burada İŞKUR tarafından İstihdam edilen ve bölgede fidan dikim işçileriyle bir araya gelerek, emekçi işçilerin taleplerini dinleyip sorularını cevapladı. Ayaküstü kadın işçilerle sohbet eden Dora,”Seçim deniyle her fırsatta farklı bölgelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz” dedi.

Çalışan işçiler ise Milletvekili adayı Karakoç’un kendilerini ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Milletvekili adayı Dora’ya teşekkürlerini ilettiler.

Karakoç Dora, buradan Elbistan İlçesine geçerek ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Karakoç Dora, mahallede bulunan iş yerlerini ziyaret ederek Esnafa hal hatır sordu. MHP’nin renkli adayı Dora, Elbistan yol güzergâhında çalışan taşeron işçileriyle sohbet etti. Onlara MHP iktidarında hiçbir taşeron çalışanlarını kadro dışı bırakmayacağına söz verdi Karşılaştığı vatandaşlara seçim beyannameleri hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşlar da Milletvekili adayı Karakoç Dora’ya yapmış olduğu ziyaretlerden çok memnun olduklarını belirterek, Dora’ya teşekkür etti.

Baba ocağı Elbistan’da hemşerilerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, esnaf ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Sermet Yıldız’ın İlçe teşkilatında verdiği ve vatandaşlara la bir araya geldiği iftar’a katıldı.

Haber Merkezi


 


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz