Kahramanmaraş’ta Hakan Kısakürek tarafından kurulan ve bugün 38 ülkede hem toptan hem de perakende mağazacılık olarak hizmet veren Hermose, kalitesi, şıklığı ve uygun fiyatıyla müşterilerinin dikkatini üzerine çekiyor. Kahramanmaraş’ta da Gökhan Kısakürek’in bayilik almasıyla eski Hayat Hastanesi Sokağı içerisinde hizmet veren Hermose, kentte sektörün en önde gelen giyim markaları arasında bulunuyor. Kaliteli takım elbiseyi harekesin giymesini isteyen ve bu bağlamda çeşitli kampanyalar düzenleyen Hermose, Ramazan Bayramı’nı da boş geçmedi. Bayrama özel kampanyalar düzenleyen Hermose, uygun fiyatlı takım elbiseleri için müşterilerini modanın adresine bekliyor.

HERMOSE DÜNYAYA İSMİNİ DUYURAN BİR MARKA

Hermose markasına ve satışlarına ilişkin konuşan Gökhan Kısakürek, “Şirketimizin kurucusu Hakan Kısakürek. Şirketimizin merkezi İstanbul’da. Ben Hermose’nin bayiliğini alarak Kahramanmaraş’ta mağaza açtım. Hermose bir Kahramanmaraş markasıdır. Hermose dünyaya ismini duyuran ve dünya genelinde 38 ülkede mağazası olan bir marka. Hermose markasını internetten büyük bir kesim biliyor. Alışveriş yapıyor. Hermose’nin en büyük avantajı ürünlerinin kaliteli, fiyatlarının ise uygun olmasıdır” dedi.

İNŞALLAH TÜM TÜRKİYE’DE OLMAYI PLANLIYORUZ

Kısakürek, hedeflerinin mağaza ağını çoğaltmak olduğunu belirterek, “Hermose dünyada 38 ülkede hem toptan hem de perakende olarak ticari ilişkileri var ama Türkiye’de mağazacılık olarak çok yok. Türkiye’de İstanbul’da, Şanlıurfa’da ve Kahramanmaraş’ta mağazası açıldı. Yani Hermose’nin yurt dışındaki olan ticari faaliyetleri Türkiye’de henüz o düzeyde değil. İnşallah tüm Türkiye’de olmayı planlıyoruz. Hedeflerimiz kalitemizden ödün vermeden, yolumuza emin adımlarla ilerlemek ve mağazalarımızı büyütmek” diye konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZE EN UYGUN FİYATI SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kısakürek, “Müşterilerimize en uygun fiyatı sunmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede zaman zaman kampanyalarımız oluyor. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla da kampanya başlattık. Müşterilerimizi hem bu kampanyadan yararlanmaları hem de kaliteli takım elbiseye sahip olmaları için mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Abdulsamet İSPİR




 

Editör: Mahmut Beyaz