Bingöl’den 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopter Bitlis Tatvan sınırlarında düştü. Helikopterde bulunan 11 askeri personel şehit olurken iki asker de yaralandı.

HENÜZ 1 YILLIK EVLİYDİ

 Şehit olan askerlerden Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Nazmi Yılmaz'ın  Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Kuşkayası mahallesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven tarafından Kuşkayası mahallesinde yaşayan aileye acı haber verilmesiyle şehidin baba ocağına Türk Bayrağı asıldı. Yılmaz ailesinin dört çocuğundan en büyüğü olan Şehit Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Nazmi Yılmaz'ın bir yıl önce evlendiği ve bir çocuğu olduğu öğrenildi.

3 ÇOCUK BABASIYDI

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve askeri yetkililer, Demir'in şehadet haberini Onikişubat İlçesi Hartlap Mahallesi'nde ikamet eden babası Yaşar ile annesi Hatice Demir'e verildi. Haberin ardından ayakta durmakta güçlük çeken şehidin yakınlarını, yetkililer ile yakınları teselli etti. Şehidin baba ocağının bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Demir'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Editör: Mahmut Beyaz