Dondurması ve tatlısıyla kalpleri ve gönülleri fetheden AKDO Dondurma, koronavirüs salgını nedeniyle Kahramanmaraşlı vatandaşlara hizmet vermeye davam ediyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle vatandaşların ekmek sıkıntısı yaşamaması için ekmek üretimine başlayan AKDO Dondurma, hijyen odaklı hizmetine devam ediyor. Esentepe şubesinde ekmek satışlarının devam etmekte olduğunu belirten Kahramanmaraş AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, vatandaşları bilgilendirmek amaçlı ekmek satışlarıyla ilgili şunları aktardı: "Dünyayı etkisi altına alan bu Korona virüs (Kovid-19) pandemisi yüzünden virüsün yayılmasının önüne geçmek adına gücümüzün yettiği yere kadar gece gündüz çalışarak halka hizmet etmeye gayret etmekteyiz. AKDO lezzetleri her zaman sizinle hafta içinde de ve hafta sonunda sokağa çıkma yasağı süreci bitene kadar Esentepe Şubemizde ekmek satışlarımızı sürdüreceğiz. Tüm müşterilerimizin içi rahat ve ferah olsun. Sağlık bizim için her zaman önceliğimizdir. Tüm AKDO şubelerinde günlük rutin hijyen uygulamaları dışında düzenli yaptığımız dezenfeksiyon işlemlerini fazlasıyla sıkılaştırdık ve önlemimizi aldık.”

AKDO VARSA HİZMETTE VARDIR

Davarcıoğlu; "Ekmek Satışlarımızla birlikte kendi bünyemizde günlük üretimini yaptığımız AKDO Yoğurt, müşterilerimizin de beğenisini kazanarak evlerde sofralarda yerini alarak afiyetle tüketilmektedir. Vatandaşlarımız ekmeğini ve yoğurdunu AKDO şubelerinde her zaman bulabilirler. AKDO varsa hizmette vardır. bu arada tüm şubelerimizde rutin hijyen uygulamaları dışında düzenli yaptığımız tüm dezenfeksiyon işlemlerini daha da sıklaştırarak gerekli önlemimizi aldık. Tabiki takdir Allah'ın. Dileğim o durki bir an önce bu salgın hastalık ülkemizi terkeder bizlerde normal yaşantımıza döneriz inşallah. Dünya ve Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bakanlığımızın yürütmekte olduğu bu sürece harfiyen uymamız gerekir."

"EVDE KAL, DESTEK OL TÜRKİYEM"

Başkan Ahmet Davarcıoğlu; "Devletimiz ve Milletimiz evel Allah bununda üstesinden gelmeyi başaracaktır. Bu arada salgın hastalığından yüzlerce binlerce ölenlerin olduğu ve bir o kadarda hastanelerde yoğun bakımlarda yatan hastaların olduğunu duymakta ve bilmekteyiz. Sağolsun Sağlık Bakanımız, Sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışmaktalar. Aylardır kendi çocuklarının yüzünü dahi göremeyen Anne ve Babalar için çok dua ediyorum. Bizler evlerimizde ailemizle birlikte olurken onlar fedakarlık yaparak hastalara anında müdahale etmek için, bir an önce bu virüsten kurtulmamız için bizlerinde sokağa çıkmayarak onlara destek olmamız lazım. Vatandaşlar, evlerinden zorunlu olmadığı sürece çıkmamalı. Herkes sürece uymalı. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerimize teşekkür eder AKDO olarak, 'EVDE KAL, DESTEK OL TÜRKİYEM' diyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz