Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Sorunların çözüldüğü, sırların ortaya çıktığı, kayıpların bulunduğu programa bu kez Kahramanmaraşlı anne Müzeyyen Simsar, kayıp kızını bulmak için ekranlara çıktı.  Kızının 8 mart Pazartesi günü sınava gidiyorum  diyerek evden ayrıldığın belirten anne Müzeyyen Simsar, ekranda kızına eve dön çağrısı yaptı.

‘SEN YETER Kİ EVİNE DÖN’

Kızıyla hiçbir sorunu olmadığını ifade eden acılı anne, kayıp olduğu günden bu yana kızımdan haber alamıyoruz. Çıkarken de telefonunu dahi yanına almamış. Ama telefonunu açtığımda ‘kızın bizde’ mesajını gördüm. Mesajı gönderen numarayı aradığımda Konya’da 80 yaşında olduğunu söyleyen bir kişi açtı. Numaranın kime ait olduğunu araştırdık ve sonucunda telefonun o şahısın üzerine kayıtlı olduğunu ama numarayı torununun kullandığını öğrendim. Torunu da 11 yaşında bir kız çocukmuş. Bunlar bana yardımcı oldular ama kızım Konya’da çıkmadı.  Neredesin, ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum. Ama evine dön. Sana söz veriyorum. Sen eve geldiğin zaman sana hiçbir şey yapılmayacak” dedi.

EMNİYET TEYAKKUZDA

Kayıp kızın bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ve İlçe Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Ekiplerce, yapılan çalışmada kayıp kızın Dulkadiroğlu İlçesi Fevzipaşa ve Gazipaşa Mahallesi çocuk bahçesi civarlarında görüldüğü bilgisi üzerine o bölgede aramalar yoğunlaştırıldı.



 

Editör: Mahmut Beyaz