Hak-İş Hizmet-İş Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Çınar ve Öz Sağlık-İş Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ekrem Aydın, sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can da ziyaret vesilesiyle 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle üniversitemizde ve diğer devlet kurumlarında işçi kadrosuna geçirilen personeli tebrik ederek, başarılar diledi.

Kurumlarda başarının ekip işi olduğunun altını çizen Rektör Can, “Üniversitemizde eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için gereken fiziki ortamın sürdürülebilir kalite çerçevesinde yürütülmesinde büyük emekler veren çalışanlarımız önemli bir misyona sahiptirler. Her birimiz görevimizin gereğini en iyi şekilde yaparsak ülkemize en büyük hizmeti vermiş oluruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz