Yaptığı yüzlerce faydalı projenin yanında çocukları da unutmayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yahya Kemal Mahallesine havuz yaparak bölgeden sporcu çıkmasını sağlayacak önemli bir projeye imza attı. 5 yüzme antrenörü gözetiminde havuza gelen çocuklar, yüzmeyi öğrenerek hem spor sahibi oluyor hem de kötü alışkanlıklardan kurtuluyor.

Yahya Kemal Mahallesi Yüzme Havuzu’nu ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Çocukların mutluluğunu daim etmek için ilçemizi bu gibi sosyal tesislerle donatmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal ve kültürel projelerle bölgesini zenginleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, hizmete sunduğu tesislerde özel programlar yapmaya devam ediyor. Yahya Kemal Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle hizmete sunulan yüzme havuzunu ziyaret eden Başkan Okay, burada öğrencilerin sevincine ortak oldu.
İlçede faaliyet gösteren kuran kurslarında eğitim gören öğrencileri yüzme havuzunda misafir eden Başkan Okay, bu gibi etkinlikleri sürdüreceklerini anlattı. Öğrencilerin sevincine ortak olduklarını aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Geçen yıl faaliyete açtığımız Yahya Kemal Mahallesi yüzme havuzumuz bu yılda gençlerimizin hizmetindedir. Bölgemizden gençlerimiz bu sıcak yaz günlerinde havuzumuza büyük ilgi gösteriyor. Bizler de belirli periyotta burada özel programlar yapıyoruz. Kuran kursu ve hafızlık talebelerini şuanda burada ağırlıyoruz. Onların mutlu olması bizleri son derece memnun ediyor. Bu mutluluk bizleri sosyal tesis yapımı konusunda adeta kamçılıyor.”
Kuran kursu öğrencileri de Başkan Okay’a bu özel hizmetinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz