Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası’nda kongre heyecanı yaşandı. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası’nın geçtiğimiz iki dönem İl Temsilciliğini yapan İnşaat Mühendisi Hanifi Toptaş’ın, iş yoğunluğu nedeniyle aday olmadığı ve tek liste ile giden kongrede İnşaat Mühendisi Ökkeş Buğra Dalkıran, yeni İl Temsilcisi oldu. TMMOB İnşaat Mühendisleri Kahramanmaraş İl binasında yapılan kongrede Ökkeş Buğra Dalkıran Başkanlığı’nda yer alan yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Zehra Bahşi, Uygar Gündeşli, Mehmet Said Dedeoğlu, Yalçın Doboğlu.

İŞVEREN VE ÇALIŞANLAR ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kongre sonrası açıklamalarda bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi İnşaat Mühendisi Ökkeş Buğra Dalkıran, “Öncelikle Kahramanmaraş inşaat mühendisleri odası 2018 seçimlerinde oy kullanan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz, Odamızda Birlik, beraberlik ve uzlaşmanın olmasından ötürü tek liste olarak seçime gittik. 26 Mayıs cumartesi günü yapılan seçimde yönetim kurulu üyelerimiz;

Ökkeş buğra dalkıran ; (Başkan )

2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İnş. Mühendisliği bölümünden mezun oldum, yurt içi ve yurtdışında birçok uluslararası projede yönetici olarak görev yaptım. Halen özel ve kamuda kendi firmamla hizmet vermekteyiz.

Zehra BAHŞİ ( Üye ) , Halen özel sektörde inşaat mühendisi,

Uygar GÜNDEŞLİ (Üye ) Kahramanmaraş il kültür müdürlüğünde inşaat mühendisi,

Said DEDEOĞLU (Üye) Tarımsal ve Kırsal Kalkınma müdürlüğünde inşaat mühendisi,

Yalçın DOBOOĞLU (Üye) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde Şube müdürü olarak görev yapmaktadır. Temsilcilik olarak Kahramanmaraş’ta inşaat mühendisliği mesleğini hak ettiği toplumsal statüde tutmak ilk hedefimiz olacaktır, Ayrıca sizlerin de bildiği üzere inşaat sektöründe oluşan durgunluk direk olarak sektör çalışanlarını olumsuz etkilemiştir, önümüzdeki günlerde yapılan hamleler direk olarak meslektaşlarımızın istihdamlarını hızlandıracaktır, bu noktada da işveren ve çalışanlar arasında köprü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Burhan Karagöz


 


 

Editör: Mahmut Beyaz