İnternet sitesi aynı zamanda ofisi mevcut bir konsept olarak genel Merkezi İstanbul Kozyatağı’nda bulunan “dogrufiyat.net”  Kahramanmaraş’ta da 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Emlak dünyasının nabzını tutan, en doğru yatırımı veya yaşam alanını seçmenize yardımcı olan “dogrufiyat.net”  artık ikinci el araç satışıyla da Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye başladı. Dogrufiyat.net’in güvenilir bir firma olduğunu belirten Kahramanmaraş Şube Müdürü Ali Osman Arslantürk, doğru fiyat bilgisiyle yola çıktıklarını kaydederek, hem internet üzerinden satış yaptıklarını hem de ofis üzerinden satış yaparak halkla iç içe olduklarını söyledi.

OFFLİNE VE ONLİNE HİZMET VERİYORUZ

Doğru fiyat.net’in emlak sektörüyle sınırlı kalmadığını ve ikinci el araç satışıyla sektöre yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden Arslantürk, “doğrufiyat.net’in Kahramanmaraş şubesiyiz. Doğrufiyat.net dijital bir platform bir internet sitesi fakat bu internet sitesinin hem offline, hem online kısmı var. Offline ve online dediğimiz kısmı internet sitesi aynı zamanda ofisi mevcut bir konsepttir. Genel merkezimiz İstanbul Kozyatağı’ndadır. Genel merkezimizle görüşerek güzel bir fikir olduğunu düşündük ve Kahramanmaraş şubesini 2 yıl önce açtık. Bu şubeleşme hem offline hem online dediğimiz internet sitesi ve ofisin birleşimi bir konsepti. İnternet sitesi olarak Kahramanmaraş’ta bu zamana kadar emlak sektöründü ilerliyorduk. Genel merkezimiz emlak sektöründe halkımıza doğrufiyat.net’in isminden de anlaşılacağı gibi doğru bir politikayla ilan yayımlamasını istiyorlardı. Emlak sektöründe bir çarpıklaşma olduğunu tespit etmişler. Sektörde ilanın başı bozuk bir şekilde sitelerde yayınlandığını görünce doğrufiyat.net’de daha doğru bir ilan politikasıyla daha temiz bir ilan politikasıyla bu ilanları daha doğru bir şekilde emlak sektörüne hitap etti. İnternet sitesinin bu şekilde hareket etmesi bizim ofisinde Kahramanmaraş’a açılması çok güzel bir trend yakaladı.

DOĞRUFİYAT.NET ARTIK ARAÇ SEKTÖRÜNE DE GİRDİ

Gelen yoğun talep üzerine araç sektörüne veya otomotiv sektöründe de ilan yayınlanması gerektiği belirtildi. Genel merkezimiz ilanların yine aynı doğru fiyattan daha temiz bir ilan politikasıyla araçların internet sitesi üzerinden yayınlanabileceğini söyledi. Doğrufiyat.net artık araç sektörüne de girdi. Araç sektöründe de yine temiz ilan politikasıyla devam edeceğini belirtelim. Burada araç ilanı kategorisinde artık yine şehrimizde bir ilk oldu. Yani bir internet sitesinin emlak sitesinin aynı zamanda araç kategorisine girmesi bir ilk oldu. Normal doğrufiyat.net’ten bireysel üyelikler alaraktan galerici ya da emlakçı olur bireysel bir kişi olsun fark etmiyor ücretsiz bir şekilde ilan açık verebilir. Araçlarını herkes yayınlayabilir. Burada kendilerinden istediğimiz şey ilan verirken araçta bir takım şeyler mevcut bilgilerin doğru olmasını istiyorlar. Özellikle ekspertiz raporu yükle kısmı var ekspertiz raporlarını yüklemelerini istiyorlar satıcılardan. Araçta hasar ne ise hasar kaydının doğru girilmesini istiyorlar. Bizim diğer sitelerden farkımız da biz direk hasar kaydının ne kadar olduğunu belirtiyoruz sistemsel olarak. Fotoğrafların en kaliteli şekilde doğru çekilmesini istiyoruz. Daha kaliteli fotoğraflar çekerek halka güzel içerikler sunulmasını istiyoruz. Bazı araçlar darbeli olabiliyor, hasarlı olabiliyor bunlarında açık bir şekilde belirtilmesini istiyoruz. Aksi takdirde bunlar belirtilmiyorsa üstün körü bir ilan giriş politikası var ise ve fiyat politikasında da piyasanın çok fazla üstünde fahiş fiyatlarla ilan yayınlamak varsa biz ilanları reddediyoruz. Daha doğrusu biz etmiyoruz genel merkezimiz direk reddediyor. Bir örnek verelim fotoğraf koydunuz fotoğrafta arabanın fotoğrafı yok başka fotoğraf koydunuz genel merkez anında reddediyor. Arabanın fotoğraflarını istiyor. Mesela ekspertiz raporunu koymadınız genel merkezimiz reddediyor ekspertiz raporunu koymanızı istiyor. Böyle bir ilan politikasıyla yönetiyoruz.

MOBİL UYGULAMA YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Çok yakın zamanda mobil uygulamayı hayata geçireceğiz. Mobil uygulamayla beraber yine Türkiye’de de yine bir ilklere imza atıyor doğrufiyat.net. Araçla emlak sitesiyle uygulama yapan Türkiye’de bir tane kurum var. Bizde ikinci firma oluyoruz. Şu an Türkiye’de böyle bir mobil uygulama yok. Vatandaşlarımızdan yakın zamanda çıkacak olan mobil uygulamamızı indirmelerini istiyorum. Bizden bildirimlerin kendilerine gelmelerini bizimle daha etkileşimde olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz