Piazza AVM ikinci katta Hotpoint Öz Kayım olarak faaliyet gösterecek olan mağazanın açılışına yoğun ilgi oldu. "Hotpoint" konsept mağazasının açılış kurdelesini Hotpoint Genel Müdür Gabriele Esposito, Türkiye Pazarlama Kıdemli Müdürü, Gülhan Vanlı Bizel ve İşletme sahibi Nurettin Kayım birlikte kesti. Mağazada Hotpoint'in beyaz eşya, elektronik, klima, küçük ev aletleri ve ankastre ürünleri satışa sunuldu. Açılışta konuşan Hotpoint Genel Müdürü Gabriele Esposito, burada ki herkesin destekleri ile çok iyi yerlere geleceklerini söyledi.

BURADA ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Açılışta konuşan Hotpoint Genel Müdür Gabriele Esposito, Kahramanmaraş’ta başarılı işlere imza atacaklarını söyledi. Böyle bir açılışta bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Esposito, “Eminim ki burada herkesin desteği ile çok başarılı işlere imza atacağız. Mehmet Bey ve Nurettin Bey’e teşekkür ediyorum. Bize ve ailemize olan inançları ve destekleri için. Benim için ve şirketimiz için kendileri çok önemli ortaklarımızdan. Sadece iş ortağı olarak değil arkadaş olarak ve aile olarak ta çok önemli şahıslar” dedi.


“BU MAĞAZADA TÜM YENİLİKLERİ BİR ARAYA GETİRDİK”
Açılışta konuşan bir diğer isim Türkiye Pazarlama Kıdemli Müdürü Gülhan Vanlı Bizel ise, burada ki açılan mağazada tüm yenilikleri bir araya getirdiklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Burada Kahramanmaraş’ta ki ilk yeni konsept tasarımlı Hotpoint mağazasını açtık ve kentte bir ilk gerçekleştirdik. Hotpoint yeni tasarım da daha sıcak bir ortam yarattık. Özellikle ziyaretçilerimizin teknolojileri daha iyi anlamaları için teknoloji köşeleri oluşturduk. Tüketiciler çamaşır makinelerinde artık daha yüksek kapasiteler tercih ediyor ve içerisinde yorgan sığmasını istiyor. Bizde Hotpoint ile tüm bunları gösterebileceğimiz köşeler oluşturduk. Yine aynı şekilde buzdolaplarında active oksijen teknolojisini anlatabileceğimiz dolapta bulunan ürünlerin daha taze kalmasını sağlayan teknolojimize vurgu yaptık. Yine çamaşır makinemizde aktif köpük teknolojisini anlatabileceğimiz alanlar konumlandırdık. Bakıldığı zaman ise tüketiciye gerçekten bir mutfak ortamında bu cihazlar nasıl görünür, bir banyoda bu cihazlar nasıl görünür gibi hayal edebileceği bir ortam oluşturduk. Yine rüya serimiz ile bir kadının rüyalarında sahip olabileceği en mükemmel serimizdir. Biz bu Hotpoint mağazamızda tüm yenilikleri bir araya getirdik. Dünyanın en sessiz makinesi olan çamaşır makinemizi, yıkayıp kurutan çamaşır makinemizi ve akıllı sensörleri olan buzdolabımızı konumlandırdık ve bunlara da rüya serisi dedik.”

ÇOK MUTLUYUM”
İşletme sahibi olarak konuşan Nurettin kayım ise, “Biz şube olarak açtık burayı. Gayet te güzel bir şube oldu ve bundan dolayı da çok mutluyuz. Bu güzel günümüzde dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı, ayrıca bundan dolayı da çok memnun kaldık. Bizim birkaç şubemiz var, biz toptancıyız. Bu perakende dükkânı olarak ilk dükkânımız olmuş oldu. Bizim şirketimizde 20’den fazla çalışanımız var ve burada da 3 tane arkadaşımız bulunacak. Tabi bu şubede duracaklar ama bu şirkete de bağlı olacaklar. Her şeyi Hotpoint kendi konseptine göre yaptı. Bizde bu işi uzun zamandan bu yana yapıyor olduğumuzdan dolayı arada bir güven oluştu. Dediğim gibi çok mutluyum” şeklinde konuştu.


Haber: Hakan Aydın


 


 

Editör: Mahmut Beyaz