31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, çalışma temposunu her geçen gün arttıran AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, rotasını Selçuk Sitesi’ne çevirdi. Site içerisindeki esnafları gezen ve sorunları, sıkıntıları, talepleri dinleyen Özdemir, bir yandan da Cumhur İttifakı’na destek istiyor. Esnaf ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Özdemir, “Esnaf ziyareti bizim için klasik bir ritüel haline geldi. Yaklaşık 40 gündür bu ziyaretleri birlikte yapıyoruz. AK Parti sahada oldukça insanlarla iletişim kurdukça olayın görünene ile gerçeği arasındaki analizi iyi yapıyor, vatandaşla iyi bir diyalogu var. Vatandaş şikâyetlerini beğenilerini rahatlıkla anlatıyor. İnsanların rahatlıkla anlatacağı bir siyasetçi olması çok önemli bir şey” şeklinde konuştu.

“BELEDİYECİLİK İNSANLARI MUTLU ETTİĞİNİZ SÜRECE BAŞARILI BELEDİYECİLİKTİR”
Belediyeciliğin insanların mutlu olduğu zaman başarılı bir belediyecilik olabileceğini söyleyen Özdemir, “Biri bir yerde yangın çıkarıyor ve yangını çıkarıyor gidiyor. Sonra biz o yangını söndürmekle uğraşıyoruz. Yani biri bir yalan söylüyor, insanlar o yalana inanıyorlar. Ben her zaman söylüyorum; bizim insanımız muhafazakârdır ve karşısındakinin yalancılığı tescil oluncaya kadar onun doğru söylediğini farz eder. O yüzden de ona inanır. Şimdi onlarda bu konuda insanlarımızın masumiyetini ve iyi niyetini kötüye kullanarak, yalan söyledikleri için biz onun doğrusunu anlatmakla uğraşıyoruz. Vatandaşlarımız bazı hizmetlerle ilgili de hizmetlerin vatandaşla istişare edilmeden yapıldığı yönünde şikâyetleri var. Bu doğru bir tespit. Belediyecilik insanları mutlu ettiğiniz sürece başarılı belediyeciliktir. İnsanları mutlu etmiyorsanız istediğiniz binayı, sosyal tesisi yapın bir anlamı yok. O yüzden de bizim bundan sonra bir bölgeye yapılacak hizmet o bölgeyle istişare edildikten sonra yapılacak. Vatandaşın bu konudaki beklentilerini duyarlılıklarını biz doğru buluyoruz” ifadelerini kullandı.

“CHP HDP’Yİ NORMALLEŞTİRMEKLE İLGİLİ AKIL ALMAZ ÇALIŞIYOR”
CHP’nin HDP’yi normalleştirmeye çalıştığını dile getiren Özdemir, “Özellikle İyi Partililerden, İyi Partiye oy vermeyi düşünen vatandaşlarımızdan bu konuda bize dönüş oluyor. Benim kastım CHP’ye ve İyi Partiye oy verecek olan seçmen değil. Kastım CHP’nin yöneticilerine de değil. Çünkü CHP HDP’yi normalleştirmekle ilgili akıl almaz çalışıyor. Ama İyi Parti’nin yöneticilerine ve İyi Parti’ye oy verecek olan seçmenlerimize söylüyorum; onların milliyetçilik ve muhafazakârlık iddiaları varken böyle bir oluşuma izin vermemeleri gerekir. Bunu bir temenni olarak onlara söylüyorum. Çünkü bu noktada birçok vatandaşımız biz bunu bilmiyorduk, eğer böyleyse biz onlara destek olmayız diyorlar. Ben İyi Parti’ye gönül vermiş ve onlarda yöneticilik yapan arkadaşlarımızın da bundan rahatsız olabileceğini ve buna meydan vermeyecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz