Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’nun öncülüğünde, ‘Manşet Buluşmaları’ sloganıyla sık sık düzenlenerek geleneksel bir hal alan toplantılar hız kesmeden devam ederken, bu toplantılara bir yenisi daha eklendi. Gazetenin yayın politikasının geliştirilmesi, içeriklerinin güçlendirilmesi ve yeni yol haritasının belirlemesi amacıyla organize edilen gecede onur konuğu Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek oldu. Akdo’da düzenlenen programa; Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, yazarlar; Ferhat Özdemir, Gülşah Erşan, Emin Güven ve Manşet Gazetesi ekibi tam kadro olarak katıldı. Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu’nun misafirler ile yakından ilgilendiği programda gazete personelleri ile yazar kadrosu, kent gündemi ve Manşet Gazetesi'nin bundan sonraki süreçte izleyeceği yayın politikası hakkında istişarelerde bulundu.

“MANŞET GAZETESİ’NİN BÜTÜN ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Gece sonunda konuşan Başkan Mahçiçek, “Bu akşam Arslan Bey sağ olsun nezaket gösterdiler. Sizlerle bizleri bir araya getirdiler. Yani Manşet Gazetemizin çalışanlarıyla bir akşam yemeğinde bizleri buluşturdular. Manşet Gazetemiz Kahramanmaraş’taki hem olumlu hem de olumsuz yönde eksiklikleri varsa Kahramanmaraş’ımızın gündemine taşıyan kamuoyunun sağlıklı olarak bilgilenmesine öncülük eden güzel bir gazetemiz. Dolayısıyla onun çalışanlarıyla bir araya gelmekte bizim için güzeldi. Ben gazetecileri severim. Çünkü gazetecilikte belediyecilik gibi kolay bir iş değil. Gecenizin gündüzünüzün çok olmadığı her zaman her yerde çalışmanızın gerektiği ama bunun yanında da tabii insanlarımıza sağlıklı düzgün haberlerin ulaştırıldığı güzel çalışmalar. Herkes mesleğini severek yapmalı. Severek ve iyi yapacağım diyerek yapmalı. Manşet Gazetesi’nin çalışanları da işini severek ve bu işi daha iyi yapacağız anlayışıyla çalışan arkadaşlarımız. Ben Manşet Gazetesi’nin bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NİN BİR HİKÂYESİ VAR”
Onikişubat Belediyesi’nin bir hikâyesi olduğunu anlatan Başkan Mahçiçek, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Expo Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri buradaydı. Onlarda proje alanımızı gezdiler. Projenin ilerleyişi ile ilgili raporlarını tespitlerini yaptılar. Bizim planladığımız zaman diliminden daha önde olduğumuzu bize teyit ettiler. İnşallah 2023 yılı başında tamamlayacağımız Expo ile Kahramanmaraş’ı bir dünya kenti yapacağız. Bunda kararlıyız. Hepimizin bir hikâyesi olması lazım. Onikişubat Belediyesi’nin de bir hikâyesi var. O hikâye inşallah adım adım mesafe mesafe gerçekleşmeye devam ediyor. 2023’te de o hikâye tamamlanacak.”

“İSTİŞARELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ise, “Manşet Gazetesi’nin yazarlarıyla, personeliyle birlikte bugün geleneksel hale getirdiğimiz yemek programını Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Beyefendiyle gerçekleştirdik. Kendisiyle Onikişubat’ı konuştuk. Muhabir arkadaşlarımız sordu, Hanefi  başkanımızda gündemde olanları, yapılacakları ve yapılanları anlattı. Oldukça güzel bir toplantı olduğu inancındayım. Toplantıya katılım sağlamalarından ötürü Hanefi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizde Manşet Gazetesi olarak şehrin geleceği ile ilgili neler yapılabilir, ne olması gerekiyor, eksik nelerdir gibi istişare yemekleri yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte yine belediye başkanlarımızı ve milletvekillerimizi yemeğe almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz