Türkiye’de ki Millet bahçelerinin mimarı, yaptığı projeler ile Kahramanmaraş’ı devler ligine sokan, su alanında özellikle 2045 yılını göz önünde buldurursak tesis yapan Erkoç, Göksun’da sanayi esnafları ile bir araya geldi. Türkiye’nin yaşadığı restorasyonu önemli bulduğunu belirten Erkoç, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin yaşadığı buhranın ülkeye verdiği zarardan bahsetti.

TÜRKİYE’MİZ YAKLAŞIK 16 YILDAN BU YANA BİR RESTORASYONDAN GEÇMEKTE

Erkoç: “Türkiye’miz yaklaşık 16 yıldan bu yana bir restorasyondan geçmekte. 16 yıl önce Türkiye’miz çökmüş enkaz halindeydi hatırlarsanız. Sosyal güvenlik sistemi iflas etmiş, sağlı sistemi artık çalışmaz hale gelmiş, Türkiye yönetilemez duruma gelmişti. 16 yıldan bu yana her alanda büyük bir restorasyon var. Türkiye’de her alanda çok önemli reformlar yapıldı. Bunlar niye yapılmakta? Bunlar vatandaşlarımız daha huzurlu, daha mutlu yaşasın diye yapılmakta. Bu millet hak ettiği yere gelsin diye yapılmakta. Allah’a hamdolsun çok daha ilerlemeler kaydedildi ama restorasyon bitti mi diye sorarsanız daha bitmedi. Tam anlamıyla düze çıktık mı çıkmadık. Bunun için bu süreç çok önemli. Bazıları bize diyor ki her seçimde bunu söylüyorsunuz, her seçim çok önemliydi 16 yıldan bu yana bu seçimde çok önemli” şeklinde konuştu

ÖZAL’I LİNÇ ETTİLER

Erkoç, Türkiye’nin Özallı yıllarda şantiye alanına döndüğünü belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hatırlar mısınız? 90’lı yılları rahmetli Özal vardı. İhtilalden sonra Türkiye’yi devralmıştı. İhtilalin o baskıcı, otoriter, o zulüm döneminde devralmıştı. Türkiye’de her tarafta şantiyeler kurulmaya başlanmıştı, yollar yapılmaya başlanmıştı, belediyeler daha iyi hizmet eder hale gelmişti Özal ile beraber. Birileri bundan rahatsız oldu rahmetli Özal’ı linç ettiler hatırlarsanız. Önce partisini elinden aldılar sonra partisini iktidardan uzaklaştırdılar ondan sonra da kendisini öldürdüler.

ÜÇ ANAHTAR VAAD EDEN VARDI

Üç tane anahtar vaat edenler vardı. Türkiye’yi müreffeh günler bekliyor, uçsuz bucaksız vaatlerde bulunmuşlardı ama Türkiye iflas etti. 90’lı yıllarda Türkiye her alanda iflas etti. Türkiye’de her yerde Şehitler vardı, sonra birden kaosa gitmişti Türkiye. Kahramanmaraş’ta

akşamdan sonra Türkoğlu dışında ilçelerle bağlantı kesilmişti neredeyse kimse gitmiyordu. Sürekli duyuyorduk teröristler çevirmiş diye Tekir’in çıkışında, Beşoluk’ta. Hatta özel harekât Polisimizi, Baş komiserimizi, Askerlerimizi orada şehit verdik. Bakın Türkiye’yi o hale getirenler var ya, şimdi bu 16 yıllık restorasyondan sonra artık ayağa kalkan güçlü Türkiye’yi istemeyenler aynı o günlere döndürmeye çalışmakta.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN, ÇOCUKLARIMIZIN EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN LÜTFEN BUNA İZİN VERMEYELİM

Bakın şimdi ordumuz nerede? Kuzey Irak’ta terörist kovalıyor. Suriye’de terör yuvalarını darmadağın ettik bunlar çok önemli. Bakın bunlardan rahatsız olanlar var onların sahipleri, terör örgütlerinin sahipleri bundan rahatsız. Bu Vatan’ın sahiplerinden, bu Milletin sahiplerinden, liderlerinden rahatsız. Seçime 3 gün kaldı şurada Amcalar, abiler. Bu çok önemli ve stratejik bir seçim onun için güçlü bir duruş göstereceğiz. Ailemizde, mahallemizde, komşumuzda, Türkiye’nin neresinde bir yakınımız varsa arayacağız; ‘Bak arkadaş diyeceğiz bu milli bir mesele, bu geleceğimiz için çok önemli bir dönüm noktasıdır diyeceğiz’ Bunlar rövanşist anlayışla bu milleti o eski kötü günlere geri döndürürler. Bakın ecdadımızın, atalarımızın bize nasihatleri vardır öyle değil mi? Atasözü deriz onlara. Onlar atalarımızın evlatlarına, torunlarına, yeni nesillere bıraktığı nasihatlerdir onlar. Onları kulağımıza küpe edeceğiz. Biz binlerce yıllık bir milletiz hamdolsun. Atalarımızın derler ki ‘Pire için üzerindeki yorganı yakma’ derler.

ÜZERİNDEKİ YORGANI PİRE İÇİN YAKMA

Sizlerin sorunlarını çözecek olan yine AK kadrolar Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak kadrolardır. Biz bütün meseleleri oturacağız istişare edeceğiz, serzenişlerinizi zaten dinliyoruz Milletvekili adaylarımız dinliyor, bakanlarımız dinliyor, Cumhurbaşkanımıza kadar BİMER olsun Belediyelerimiz olsun hep beraber bir gayret içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Takım olarak 16 yıldan bu yana nasıl çözdüysek bundan sonra da öyle çözeceğiz. Onun için 24 Haziran’a sahip çıkacağız.

8 VEKİLİMİZ PIRIL PIRIL

Cumhurbaşkanımıza, Milletvekili adaylarımıza sahip çıkacağız arkadaşlar. Allah’a hamdolsun 8 tane pırıl pırıl Milletvekili adayımız var. Hiç kimse gayri ahlaki bir şey diyemez, en ufak bir şunu aldı şunu yaptı diyemez onu söyleyeyim. Bazıları, oyunuzu Cumhurbaşkanlığında verin ama Milletvekilliğinde vermeyin gibi fitne fesat, FETÖ propagandası yaymaya çalışmakta onu söyleyeyim sizlere. Bu bir FETÖ propagandasıdır Türkiye’nin her tarafında yapmaya çalışmaktalar. Lütfen oyuna gelmeyelim hem Cumhurbaşkanlığında hem de Milletvekilliğinde Ak Parti’yi destekleyelim. Çünkü Cumhurbaşkanımız güçlü bir meclis grubuyla daha büyük işler yapacak.

PARTİSİNİN MECLİSTE OLUŞACAK OLAN GÜÇLÜ GRUBUYLA KENDİNİ DAHA DİNAMİK DAHA GÜÇLÜ HİSSEDECEK

Onu bizler güçlendirmeliyiz, onun elini kolunu bağlamamalıyız, ayağına pranga vurmamalıyız. Onun için bizim Milletvekilliğinde de sekiz de sekiz yaparaktan tüm listemizi göndermeye çalışmamız lazım Kahramanmaraş’tan. Burası istiklalin başkenti, burası istiklal mücadelesinde canını ortaya koyarak en ön safta duran adamların memleketidir bizlerde onların torunlarıyız. Biz de aynı zihniyetle bugünkü istikbal mücadelemizde hep beraber en önde duracağız. Onun için hem Cumhurbaşkanlığında hem de Milletvekilliğinde sekiz de sekiz yapmak için büyük bir gayret göstereceğiz. Milletvekilliğimiz de çok önemli bir genel başkan yardımcımız var listemiz çok güçlü Hamdolsun. AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Kahramanmaraş’ta, Kahramanmaraş Milletvekili. Diğer bir arkadaşımız il başkanlığımızı, ilçe başkanlığımızı yapmış herkesi tek tek tanıyan bir kardeşimiz Ahmet Özdemir, teşkilatın içinden gelen, halkın içinden gelen, hukukçu avukat bir kardeşimiz Celalettin Güvenç bey içişleri komisyon başkanımız, birçok İl’de valilik yapmış, belediye başkanlığı müsteşarlık yapmış çok güçlü ve tecrübeli bir isim kendisi. Dördüncü sıradaki İmran hocamız kaç tane İl’de müftülük yapmış, Vaizlik yapmış. Beşinci sıradaki kardeşimiz de refah partisinden bu yana bu camiada büyümüş, ailesi çok büyük emekler vermiş, kendisi de donanımlı iyi tahsil görmüş ve Ak Parti kurulduğundan bu yana da gençlik kollarında bulunmuş bir arkadaşımız Cihat bey de. Altıncı sıradaki hanımefendi Milletvekilimiz Habibe hamın da çok iyi eğitim görmüş yurt dışında kalmış iki tane dil bilen bu hanımefendi Habibe Hanım Birleşmiş Milletlerde Avrupa Birliği Parlamentosunda Türkiye’yi temsil eden Türkiye’nin haklarını savunan bir hanımefendi çok güçlü bir isim. Yedinci sıradaki avukat kardeşimiz hukukçu Türk İslam Karakoç, Rahmetli Abdürrahim Bey’in ahlakıyla, onun duruşuyla büyümüş. Hak hukuk mücadelesi içerisinde bir kardeşimiz. Abdürrahim abi yörenin sesi olan bir büyüğümüzdü.Huzur olmayan yerde bereket olmaz. Bunların böyle bir kapasitesi yok, Türkiye’yi yönetemezler. Bunların böyle bir tecrübesi yok. Türkiye’nin sahibi ortada. Kılıçdaroğlu Türkiye’nin en önemli bürokratıydı. SSK iflas ettirdiler hep beraberce. Taş üstüne taş mı koydular? SSK zamanında Kahramanmaraş’a veya Göksun’a bir hizmeti var mı? Yok.

BENDE DAHİL OLMAK BURADA HİÇBİRİMİZİN ŞAHSİ MENFAATİ, ŞAHSİ İSTİKBALİ BU MİLLETİN MENFAATİNİN ÖNÜNDE DEĞİL.

Bizlerin veya başka bir şahsın, Kahramanmaraş’ta Göksun’da, ‘Şu şuraya gelmedi, bu gelmedi’ diye faturayı millete kesmemek lazım. Onun için ne yapmak lazım. AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza ve kadrolarına milletvekili adaylarımıza sahip çıkmak lazım.

Bakın 7 Haziran’ı hatırlar mısınız? Ne oldu; ‘Ben çarşıda gezerken ya başkanım hata yaptık dediler. Biz bir şey olsun diye başkasına verdik, Tayyip Erdoğan’a AK Partiye vermedik dediler’ insanlar bunun telafisi için çok çalıştılar. 7 Haziran bizim için büyük bir ibret oldu. Allah korusun 7 Haziran’da Cumhurbaşkanımız kararlı durdu, 1 Kasım seçimlerinde telafi etti. Milletin hakemliğine gitti ve millete yeni bir fırsat doğdu. Bakın bir acı tecrübe oldu. 7 Haziran’da ki duyguları tekrar yaşamayalım. 1 Kasım’da ki mutluluğu hep beraberce yaşayalım. Daha iyisini yaşayalım. Sizlerin serzenişi bize nasihat. Sizlerin bize büyüklerimizin serzenişi emir bize.

ESKİDEN BU YANA HİZMET EDİYORUM

Bunları sizden dinleyip, gereğini de yerine her zaman getiririz. Bu milleti hak ettiği yere getirmek için, bu milleti makuz talihini yenmek için yola çıktık. 25 yaşında mühendistim, 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurması çini çalışmalara katıldım. Kahramanmaraş’ta ilk kez ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldım. Hemen kısa zamanda ilçe başkanı oldum. Birileri bizimle ‘Ya boş sizin içiniz’ diye aklı evveller bize korku salıp nasihat ediyorlardı. Biz kararlı ve güçlü bir şekilde ilerleyerek milletin emanetine helal getirmedik. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde canımızı ortaya koyduk.

ELİF GİBİ DİMDİK DURDU

15 Temmuz günü bende İstanbul’daydım. O uçaklarla, helikopterlerle saldırılarken bende ordaydım. Allaha şükür zerreyi miktar duruşunu bozmadı. Cumhurbaşkanımız Elif gibi dimdik durdu. Bizim için tarihi fırsat Recep Tayyip Erdoğan. Büyük değişimler büyük liderler ile olur. Büyük işleri büyük insanlar yapar. O insana destek vereceğiz. Canını millete adamış, kefenimiz omuzumuzda derken bu millete hizmet için canımızı ortaya koyduk demek istiyor. Sizlerin huzurlu ve mutlu yaşamamış için. Dünyayı geziyoruz. Bir çok ülkeyi gezerken görüyoruz, köylerde ve kırsalda çok güzel şartlarda yaşıyor. Bizim milletimiz, bizim insanımız neden iyi şartlarda yaşamıyor? 100-150 yıl önce onların efendisiydik. Dünyanın en zengin milleti bizdik. Onların bir çoğu bize bağlıydı. Viyana’ya kadar geldik. Onun için 24 Haziranda Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekillerimize sahip çıkacağız. AK Partinin kaderi, bu milletin kaderi ile örtüşmüştür. AK Partinin kaderi bu milletin kaderi olmuştur adeta”


Haber: Mustafa Kılınç- Mustafa Bilgiç, Tuğçe Kayar

Editör: Mahmut Beyaz