Yaklaşık 1 ay önce ligi tamamlayarak Play-Off’a geçilen Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Liginde heyecan doruğa çıktı. Play-Off’a kalmayı başaran Türkoğlu Belediyespor, Elbistan Belediyespor, Pazarcık Aksuspor ve Andırın Yeşildağspor, tek devreli lig usulüne göre iki karşılaşma oynadı. Oynanan iki haftada da rakiplerine mağlup olan Pazarcık Aksuspor ve Andırın Yeşildağspor’un Bölgesel Amatör Ligine (BAL)yükselebilmek için umudu kalmadı. Rakiplerini mağlup eden Elbistan Belediyespor ve Türkoğlu Belediyespor ise Play-Off’un üçüncü ve son haftasında karşı karşıya gelecek. Önemi büyük olan son hafta maçında galip gelen takım, Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselmeyi başaracak.


KRİTİK MAÇ 12 ŞUBAT STADYUMU’NDA
Yarın saat 15.00’te başlayacak olan Elbistan Belediyespor – Türkoğlu Belediyespor karşılaşması 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak. Kritik maça her iki ilçe takımın Belediye Başkanlarının gelmesi bekleniyor. Ayrıca takımların 90 dakika sonucunda berabere kalması halinde maçın ikinci bir rövanşı yapılacak ve eşitlik 90 dakika sonunda bozulmadığı halinde de penaltılara geçilecek.

PAZARCIK AKSUSPOR-ANDIRIN YEŞİLDAĞSPOR MAÇI OYNANMAYACAK
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Play-Off grubunun üçüncü ve son haftasında karşı karşıya gelecek olan Pazarcık Aksuspor ve Andırın Yeşildağspor kulübünün Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesine vermiş olduğu  dilekçelerinde, maça çıkmayacaklarını ve karşılaşmanın oynanmamasını bildirdiler. Pazarcık Aksuspor Kulübünün ve Andırın Yeşildağspor Kulübünün Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesine vermiş olduğu 28.03.2018 tarihli dilekçelerinde 01.04.2018 tarihinde saat 14.30’da Merkez 1 Sahasında oynanacak olan Pazarcık Aksuspor-Andırın Yeşildağspor 1. Küme Play-Off müsabakasına çıkmayacaklarını belirtikleri için müsabakanın programdan kaydırıldı.
Haber: HAKAN AYDIN


 

Editör: Mahmut Beyaz