Türkiye’nin en yeni Yapı Marketi zinciri Hausport Kahramanmaraş’ta açılıyor. İçerisinde 13 bin adet ürün çeşitliliği barındıran mağaza çok yakında Kahramanmaraşlının hizmetine girecek. Fiyat, kalite ve hizmet anlamında fark yaratacak olan Hausport mağazası Kahramanmaraş’a renk katacak.

Kahramanmaraş’ın merkezinde (Eski Yimpaş’ın) yerine açılacak olan HAUSPORT Yapı Malzemeleri mağazasında yok yok. El aletlerinden mutfak eşyalarına, Banyo malzemelerinden Ev ve Dekorasyon ürünlerine, Mobilya’dan Bahçe-Outdoor eşyalarına, Yapı malzemelerinden, İş Güvenliği ürünlerine kadar dilediğiniz her ürüne Şok fiyatlarla ulaşabilirsiniz! 13 bin farklı ürünle hizmete giren mağaza açılışta da sürpriz fiyatlarla Kahramanmaraşlının karşısında olacak.

Tamamı yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin yükselen markası HAUSPORT artık Türkiye’nin diğer illerinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da hizmet verecek. HAUSPORT’un Kahramanmaraş şubesi Almir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ali Özdemir ve İzomir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zafer Yaşar ve Almir İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Âdem Özdemir tarafından açılıyor.

Hızlı büyümesini Franchising modeliyle sağlayan HAUSPORT, Yapı Malzemeleri sektöründeki tüm ihtiyaçlara cevap verecek. Ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerine çekecek olan mağaza vatandaşı hayrete düşürecek sürpriz kampanyalarla gümbür gümbür geliyor!
(Haber merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz