Ziyarette Güvenç’i Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve hoş sohbetler eşliğinde geçen ziyarette Güvenç ile Deveboynu Kahramanmaraş’ın geleceği konusunda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Bu nazik ziyaretinden ötürü Deveboynu Güvenç’e teşekkür ederken, Güvenç ise Deveboynu’na çalışmalarında başarılar diledi. Güvenç’in ziyaretine İl Başkan Yardımcıları Ali Köfte ve Murat İldeniz’de eşlik etti.

“YOĞUN SIKINTILARA RAĞMEN İŞİMİZİ YAPTIK”
Ziyaret sırasında konuşan Güvenç, şunları söyledi: “Tüm dünya bir virüs sınavı veriyor. Malum Türkiye olarak bizde bu süreçten geçiyoruz. Bu süreç bize şunu gösterdi; Allah’a şükür Türkiye son 20 yılda yaptığı tüm yatırımların karşılığını aldı. Pandemiyle mücadele de dünyada en başarılı olan ülke Türkiye oldu. Şehir hastanelerimizdeki donatılarımızla, altyapımızla hastalığın etkilerini en aza indiren ülkelerden biri olduk. Buda yapılan hizmetlerin karşılığı oldu. Kahramanmaraş’ımızda da 2020 yılında bu yoğun sıkıntılara rağmen işimizi yaptık.

“GÖKSUN’U 35 DAKİKAYA İNDİRDİK”
2020 yılına Kahramanmaraş’ta hizmetler bakımından en öne çıkan yatırım ise şüphesiz Göksun yolu oldu. Allah’a hamt olsun belki dünyada büyüklük bakımından en önemli projelerden birisi olan Göksun yolunu bitirdik. Neden büyük? 90 kilometrelik yolda 17 kilometrelik tünel yapmışız. Gidiş-gelişiyle 34 kilometre. 11 tüneli bitirdik ve hizmete açtık. Bu şekilde de Göksun’u 35 dakikaya indirdik. Bu Kahramanmaraşlının özlemiydi. Bu hizmeti başardık.

YENİ HASTANE YAPIMI YATIRIM PROGRAMLARINA GİRDİ”
Bunun dışında sağlıkla ilgili çok önemli yatırımları aldık. Hastane inşaatlarımız devam ediyor. Yeni hastane yapımı yatırım programlarına girdi. İnşallah onları da tamamlayacağız. DSİ’nin olsun Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olsun ciddi çalışmalar oldu. Bunun dışında Çağlayancerit Hükümet Konağımız ihale edildi. Çağlayancerit Nurhak yolu belirli bir noktaya geldi.

“TÜM ŞEHİRLE İLGİLENİYORUZ”
Hamt olsun milletvekillerimizle, belediyelerimizle uyum içerisinde Kahramanmaraşlıya hizmet etmeye çalıştık. Sorunlarımız elbette var. Ama hemşerilerim şunu çok iyi biliyor ki iyi niyetle, samimiyetle Kahramanmaraşlının her derdiyle ilgilenen, 24 saat takip eden bir kadro var. Bir yandan Andırın’da ki Kadirli yoluyla uğraşırken, öbür yandan Çağlayancerit-Nurhak yoluyla uğraşıyoruz. Bir yandan merkezdeki hastanelerimizle uğraşırken diğer taraftan Afşin-Elbistan’la ilgileniyoruz.

“SAMİMİYETLE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN SONUÇLARINI ALIYORUZ”
Bardağın dolu tarafının daha çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü samimiyetle yaptığımız çalışmaların sonuçlarını alıyoruz. 2021 yılında da inşallah çok daha önemli hizmetleri ulaştırmada, özellikle sağlıkta devreye alarak önemli hizmetlerimizi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.

“GELECEK BİZİMDİR”
Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz lazım. Başka Türkiye yok. Birçok ülkenin bu ülkede gözü var. Türkiye üzerinde hesapları var. Büyüyen, gelişen, doğalgaz bulan, İHA yapan nasıl hemşerilerime gurur veriyorsa, birçoklarının da uykusunu kaçırıyor. Hemşerilerimizden istirhamım şudur; hizmet edene dua etsinler. Hizmet edene sahip çıksınlar ki çocuklarımızın yaşayacağı ülke daha güzel bir ülke olsun. Bunu başaracağız. Gelecek bizimdir.”

Haber: Emre Akkış/Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz