5 Aile Sağlık Merkezi İnşa Etti

Attığı her adımda birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Mahçiçek, gönülden hizmet ettiği Onikişubat ilçesinde vatandaşın refah seviyesini arttırmak adına temiz ve güvenilir sağlık hizmeti adına inşa ettiği 5 Aile Sağlığı Merkezini vatandaşın hizmetine açtı.

Kapalı Pazar Yerleri İle Güvenli Alışveriş İmkânı

Gelişen teknoloji ile birlikte alt yapı ve üst yapı çalışmaları bakımından yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen Başkan Mahçiçek, hijyen bir ortamda sağlıklı ve güvenilir alışveriş imkanı sağlayan 7 Kapalı Pazar Yerinden 5’ini hizmete açtı. İlçede büyük beğeni toplayan Kapalı Pazar Yerlerinin 2 tanesi de çok yakında hizmete açılacak.

Onikişubatlım Kart Vatandaşa Nefes Oldu

Öte yandan vatandaşın ekonomisine destek olmak ve seçerek alışveriş yapma imkânı sunmak amacıyla hayata geçirdiği gönül projesi Onikişubatlım Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Çıraklara Kaban ve Bot Hediye Etti

Gönüllerde taht kuran Başkan Mahçiçek, sanayide zorlu hava koşullarında çalışan çırakları da düşünerek, her yıl düzenli periyotlarda Gönülleri Giydiriyoruz Projesini hayata geçirerek, çıraklara kaban ve bot hediye etti.

Yeni Doğan Bebekleri Unutmadı!

Ayrıca sosyal belediyecilikte de öncü olan Başkan Mahçiçek, hastaneleri tek tek dolaşarak, yeni doğan bebeklere hoş geldin karşılaması yaptı. Anneleri tebrik ederek, bebeklere ihtiyaç bakım seti hediye etti.

Hastalara Şifa Diledi

İlk hedefinin her zaman gönüller kazanmak olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, hastalara moral vermek amacıyla belirli periyotlarda hastaneleri ziyaret etti. Hasta ve hasta yakınları ile tek tek sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Öte yandan hasta bakım seti hediye ederek, hastaların ve yakınlarının temel ihtiyacını karşıladı.

250 Bin Kişi İle Aynı Sofrada Buluştu

Gönülden hizmet edersen, gönüller kazanırsın anlayışı ile bugüne kadar toplamda 250 Bin vatandaş ile aynı sofrada buluşan Başkan Mahçiçek, “Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” sloganı ile on binlerce vatandaşı Ramazan ayında bir araya getirirken, unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini hatırlatmak amacıyla da site bahçelerinde komşu kahvaltıları düzenledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz