Genç TÜMSİAD’ın KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ana konusunu Kahramanmaraş ta ’ faaliyet gösteren işletmelerin KOSGEB desteklerine bakış açıları ve bu desteklerden yararlanabilme durumları oluşturdu.
KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdiresi Gülden Uslu, yaptığı açıklamada; "KOSGEB den destek alabilmek isteyen işletme sahiplerimiz, destek paketlerimizi ve desteklenecek konuları periyodik olarak takip etmelidirler. Bizim kurum olarak amacımız, işletmelerimizin hacimlerini büyütmek, buna bağlı olarak istihdamın artmasına yardımcı olmak ve nihayetinde önce Kahramanmaraş’ımıza daha sonra ülkemize katma değer oluşturmaktır. İşletmelerimiz Kurumumuza proje sunmadan önce işletmelerini kendi bakış açılarıyla muhakkak tanımlamalılar, gereksinimlerini net bir biçimde ortaya koyup, hedefleri doğrultusunda destek paketlerine başvuruda bulunmalılar. Devletimiz hibesiyle, desteğiyle işletmecisinin yanındadır" dedi.
Genç TÜMSİAD Başkanı Mehmet Türkkorur ise, "İş adamları derneği olarak görevlerimizden biriside devletimizin sağlamış olduğu destekler hususunda üyelerimizi bilgilendirmek ve bu desteklerden yararlanmaları için azami gayreti göstermektir. Bu meyanda KOSGEB sürekli olarak temas halinde bulunmamız gereken bir kurumumuzdur. Sayın Gülden Uslu’nun şahsında, bize gösterdiği yakınlıktan dolayı KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Umuyoruz ki birlikte çok yararlı projelere imza atacağız" diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz