Fatih Aygün’ün başkanlığında hayata geçirdiği birbirinden önemli projelerle dikkatleri üzerine çeken Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Fatih Aygün ve üyeleri, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Deveboynu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ile sohbet ederken, gazetemiz personelleri ile de tek tek görüşerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

BASIN TOPLUM ÜZERİNDE ÖNEMLİ”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Aygün, basının ve gazeteciliğin toplum üzerindeki önemine dikkat çekerek, “Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Biz de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şehrimizde yayın yapan Manşet Gazetemizi ziyaret ettik. İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederiz, çok memnun olduk. İmtiyaz sahibi Arslan Deveboynu ve gazete çalışanlarıyla güzel sohbetler ettik, gençler için yapacağımız çalışmalarda güzel bilgiler verdi, biz de harfiyen uygulayacağız. Manşet Gazetesi’nin bütün çalışanlarına özel ve kutsal görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ŞEHRİMİZ ADINA FAYDALI PROJELER İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Genç MÜSİAD’ın faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Aygün, “Genç MÜSİAD olarak bir öncelikle üç aylık bir program tablomuz var. Bu tabloyu haftalar böldük, bu programlarımızı harfiyen uygulayacağız. Buradaki süreçte şehrimiz adına bir şeyler yapabilir miyiz, faydalı bir proje geliştirebilir miyiz diye uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde İnşallah güzel projelerle sizlerin karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu da ziyaretlerinden dolayı Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı tablo hediyelerinin takdimiyle sona erdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz